Wysłany: Nie Sie 15, 2004 2:32 pm [PROZAC] Nowe mapy..
Na prozac'u od dziś dostępne są nowe mapy (które znajdują się również w liście map kolejnych), wszystkie te mapy można ściągnąć stąd.
Mapy city64 i metropolis nie są w liście kolejnych, bo są za duże, są do przetestowania przy okazji, prosiłbym się przyjżeć tym mapom a później skomentować je, np tak:
2sides - tak
city64 - nie
ctffive - tak
delctf1 - tak
[...]
itd. itp. może to być również w jednej lini ale prosiłbym o zachowanie kolejności (alfabetycznej, która jest na stronie) by mi ułatwić decydowanie o tym czy mape zostawić, czy wywalić .. Również nie głupim pomysłem by było, dla tych, co stękają, że ludzie nie wiedzą o forum, aby ich poinformowali o tym forum :>
Szczegolnie polecam dokladnie przyjrzec sie mapie Destiny. Imho jest bardzo dobra - 2 normalne bazy bez zadnych wydziwien, srodek ! ;-), niestety bez quada, ale za to sa korytarze hehe lol :/ z ukrytym megasem :) No ale procz tego, mapka jest naprawde dobra i dosyc dynamiczna. Jedyny minus to lasery przy bazach, ale na dluzsza mete to nie przeszkadza :)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum