Wysłany: Nie Sie 29, 2004 4:55 pm nowy serwer... again
postawilem serwer... o to nowina!
IP: 217.17.41.148
Port: 27910
W ASE jest widoczny jako "frags.givers"
Zbliza sie sezon CB potestujcie z zagranica to moze da sie tam grac na wyrównanych warunkach. Vitez jak chcecie adminy czy cos to zglos sie do mnie to wam zaloze.
O lacze sie nie boje (chyba ze zachce mi sie cos w firmie sciagac) bardziej boje sie o wydajnosc sprzetu... no ale potestujcie, pobawcie sie i zobaczymy czy bede go trzymac czy wylacze.
_________________ Nie płakałem po Le Madam
Ostatnio zmieniony przez brzoza Nie Sie 29, 2004 5:42 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie Sie 29, 2004 5:03 pm Re: nowy serwer... again
Cytat:
Vitez jak chcecie adminy czy cos to zglos sie do mnie to wam zaloze.
Mi mozesz juz zalozyc a czy ten serwer bedzie uzywany w CB to jeszcze pare tygodni... ale jakiegos admina cb w stylu: admincb dupa123 * ; mozesz dac ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
osobiscie wolalbym serwer RA2 w Polsce... jakby jeszcze komus sie chcialo grac (patrzac na kille w dogrywkach - chetnych powinno byc multum). to bylaby imho fajna arena do meczy ctf vs. dm ale kogo to obchodzi...
Wysłany: Pon Sie 30, 2004 5:57 pm
[quote="shinoda"]osobiscie wolalbym serwer RA2 w Polsce... jakby jeszcze komus sie chcialo grac (patrzac na kille w dogrywkach - chetnych powinno byc multum). to bylaby imho fajna arena do meczy ctf vs. dm ale kogo to obchodzi... [/quote]
już yossarian stawiał server ra2, więc jezeli go teraz nie ma tzn ze nikt na nim nie grał.
ale wydaje mi się że dalej jest...
wiec zostaw nower servery ctf w spokoju :d
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum