Wysłany: Nie Lut 25, 2007 10:17 pm Rezerwacja noclegu w akademikach PW - zjazd 09.03.2007
UWAGA!
Osoby ktore chca zarezerwowac nocleg w akademikach Politechniki Warszawskiej prosze zgłaszać się do mnie czyli GG:5252226 LUB WPISYWAC SIE PONIZEJ PODAJAC JAKIS "KONTAKT" DO SIEBIE. Koszt to ok. 30zł, wiecej szczegółów powinienem znać jutro, najlepiej by bylo aby lista byla zamknieta w sobote poniewaz tego dnia bedzie zglaszana rezerwacja miejsc tak wiec prosze sie juz deklarować kto przybedzie na bank i w miare mozliwosci przekazac ta informacje innym zainteresowanym. Potraktujcie to jako afterparty
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Ostatnio zmieniony przez Kribol Czw Mar 01, 2007 7:29 pm, w całości zmieniany 7 razy
dobra ej pociagi z bialego do wawy sa o godzinie: 14:05 16:20 18:05 20:10
Pozatym kto z bialegostoku jedzie? wiem ze ja wasyl white i chrom pozatym chyba sidq:) moze cos ruszymy tutaj?:) bo cos nie idize na razie;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum