Otoz czy ktos zna sie na programowaniu? Potrzebuje programu ktory sam bedzie naciskal przyciski 1,2,3,4 co odpowiedni czas. Np po 0,7 sekundy naciska 1 - po nastepnym 0.7 sec nasicka 2, potem 3 i 4 i od nowa tak w kolko... Czy ktos moglby pokombinowac i dac mi znac na gg ? 2621241 z gory dzieki
I czy zależy ci na tym żeby było to porządnie zrobione, czy na tym, byle działało W Javie mógłbym to napisać, ale to i tak nie w najbliższym czasie, bo sesja się zaczyna i mam w chuj do roboty. I to w sposób taki baaaardzo ruski bo albo nie mogę znaleźć takich pierdół, albo nie zrobili albo mój angielski techniczny ssie gałkiszona.
Hehe faktycznie szynek, na usprawiedliwienie moge napisac ze zmeczony po podrozy bylem i nie kojarzylem zabardzo.
Anyway Taskera moge gdzies na cd poszukac w dluzszej wolnej chwili, tylko ze tasker ten przejmuje kursor myszki w trakcie dzialania, nie pamietam czy dalo sie to wylaczyc lub obejsc, musialbym go odpalic i obadac.
Coolfon dokladnie, chodzi o to zeby to naciskalo cos co jest na pierwszym planie - okreslony przycisk w okreslonym czasie
Lepiej by bylo zebym mogl jeszcze cos robic, ale jak nie da sie to tez nie bede narzekal z gory dzieki.
To jak w tym Taskerze się da, to nie ma sensu żeby się z tym jebał w Javie.
Można zrobić tak, że odpalasz klawiaturę ekranową i na nią klikasz myszką odpowiednie klawisze, nagrywasz to Taskerem i puszczasz w nieskończoność ;]
Szyna, ściągnij sobie Taskera http://download.tibia.org...tion=file&id=12 i zrób to. Skoro używają tego dzieciaki w Tibii, to powinieneś sobie poradzić w ten sposób co napisałem wyżej.
Klawiatura ekranowa jest w Start - Programy - Akcesoria - Ułatwienia dostępu.
Coolfon niestety taskera nie moge uruchomic podczas gry bo gameguard blokuje, a na tym dotykowym nielapie myszki tak szybko jak naciskam wiec moze jednak z ta java cos wykombinujesz?
No to mogę się pobawić, ale to po sesji. Nic nie obiecuję, ale nie widzę przeszkód żebym to zrobił.
Planuje zrobić w ten sposób z klawiaturą ekranową, więc nie można będzie nic robić w trakcie działania. Zresztą w tym Taskerze chyba też nie można by było.
Szynek co Ty nigdy w RPG/MMORPG nie grales czy jak ? toz to jawnie chinolska gra, kolejna gra typu MU ze zmienionym systemem gry i ulepszona grafika -.-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum