Wysłany: Pon Sie 24, 2009 9:16 pm "Jedna flaga dla każdego"
Coś Capture The Flag upadł? Gdzie się podziali ci starzy gracze w CTF. Cały czas odżywają się na ctf.pl ci sami ludzie. Czyżby CTF zginał razem z Quake 2 ? Zacząłem grać w Quake Live - nędzna podróbka CTF, ale czasem mi się podoba, zwłaszcza jak gram ze szczechem i vidmo, czasem jeszcze z kimś z q2ctf kogo nie wymieniłem z nicka - też jest fajnie, ale jak gram samemu to o nie to samo. Może jest coś co znów zwiąże starą ekipę w walce o flagę. Być może wyrośliśmy z tego i każdy uważa ze "Jedna flaga dla każdego" i nie będziemy się bić o flagę wroga. Jednak jeśli by ktoś wiedział gdzie się znajduje takowa wroga flaga i chciałby dowalić starej ekipie to niech napisze w tym temacie. Może uzbierają się ludzie do małego zamieszania, czyli jakiejś odgrzwanki q2 ctf. Bo ja chętnie bym zagrał przynajmniej raz w miesiącu z ludźmi z którymi siedziłem q2ctf przez ładnie 5-6 lat. i kurwa nie zaczynajcie zdania od "i" . Jeśli ktoś by miał tyle siły żeby poświęcić choć jeden wieczór na grę w q2ctf to proszę o odezwę tu.
Ja też bym jakieś flagi połapał z chęcią... Na jedynym publicznym serwie który znam nie bardzo ludzie wiedzą co to jest teamplay więc gra się jak się gra... Miłoby było zagrać z kimś kto wie co to znaczy i rozumie idee CTF-a.
no pare osob bylo nawet az dziw ze wiecej niz palcow u jednej reki nie liczac specow (spaslaka Olki ) ) , i kuszafa sie pojawil, legenda teleranka co wyrywa lachony z wysp dziewiczych chinlandii ;P widzialem foty ... nawet cacy dziewic..... niewiasty znaczy sie
niestety bardzo duzo osob nie zaglada tutaj na forum . Ja przewaznie proboje zrobic dzien przed ( sobota ) i pare godzin przed umowiana godzina pospolite ruszenie na gg . Wielu osob nie mam . Gdyby pare osob pospamowaloby wszystkich z q2 na swoich komunikatorach moze by sie udalo
_________________ Marek Grechuta - Dni których nie znamy
// ponad czasowy kawal dobrej muzyki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum