Wysłany: Czw Paź 09, 2003 12:59 pm Czy CTF i ludzi wreście cos rusza??
ostatnimi miesiącami nic się nie dziję na scenie ctf może czas już co kolwiek robić bo jak tak dalej pujdzie to nikt nie bedzie grać w ctf i tak jesteśmy ostnimi z polskiej sceny ctf juz niek nie dochodzi taka jest prawda trzeba coś z tym zrobić jak ktos ma jakieś pomysły niech tu pisze i niech moze juz ruszy cos z DODATKAMI quake 2 tak jak pislem w swoim ostanim temaciek ?? to zawsze to jakies urozmaicenie a i Vitez mogł byś postawić moze serv na swoim z DODATKAMI ??bo ping jest znosny a i tak mało ludzi odwidza ten serv bo jest coolnet ?? co ty na to
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
heheh Wow Neo Ty sie naprawder przejmujesz co sie stanie z ctf`em ]:> jak to kogos iinteresyje ze 2 tygodnie wracam do polandu (nareszcie) i bede regularnie pomagal w "zapychaniu" serverow a i pefnie koledzy mi pomoga ...
Neo szcuneczek
_________________ powoli powoli do przodu powoli
karzdy tak jak lubi karzdy tak jak woli
byle do przodu powoli powoli
Xerot^ [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 09, 2003 6:06 pm ;/
jakos dziwne bo na kubusiu swieca pustki choc nie jest on gorszy od coloneta
Xerot^ [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 09, 2003 6:10 pm :DDDDDDD
jesli chcecie to sie zorganizujmy i otworzmy jakis turniej q2 czy cos takiego bo liga ewc to kicha i chcialbym stworzyc europejska lige na podstawie http://q2.rulez.pl/euroq2l/ tylko byla by potrzebna organizacja bo pomysl to nic ale uwazam ze moze byc ok kto chce mi pomoc to gg 2651827
Xerot^ [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 09, 2003 6:10 pm ;]
a co do ostatnich lagow na colonecie i wtyk bylo to spowodowane remontem coloneta i reinstala systemu
Xerot watpie by to wypalilo. Ja jakis czas temu robilem turniej online, mial byc on polaczony z finalem lan i nagrodami od sponsorow FF, ale zgolily sie 3 klany wiec po co mam sie trudzic jak kazdy to i tak olewa. Prosty przyklad, zeby nie olewali to by eWc liga nie padla...
A to ze na forum nikt nie pisze a servery sa zapchane to raczej dobrze bo w koncu ludzie zamiast pierdzielic o niewiadomo czym graja (czyli to co ctfowiec powinien robic ).
PS. Nie meczyc mnie o reaktywacje FF, dywizja q2ctf w FF zostala zamknieta NA ZAWSZE ! (onfo do paru panow ktorzy mnie ostatnio mecza o zgode na reaktywacje).
_________________ napierdzielac z karabinka !
Xerot^ [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 10, 2003 2:06 pm ;/
ej ludzie jak nie gracie na kubusiu ctf to chyba jest oznaka zeby go zamknac co nie na poczatku kilka osob mnie dreczylo o adminy tam ze beda robili treningi klanowe i huj :/ wiec glosujcie czy serwer powinien byc wylaczony ja jestem vote no
tygrys zeby final lan byl an w b-stoku ty by bylo wiecej chetnych ...
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 10, 2003 3:34 pm
xerot zostaew kubusia, casem sie tam gra [jak grupa bardziej myslacych osob ma lagi na coolnecie]
Xerot^ [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 10, 2003 7:40 pm
ale yosarian powiedzial ze albo ktos tam bedzie gral albo zebym mu nie zawracal glowy i zamknie serw bo po huj ma stac ctf jak na batle rzadko sa wolne
Zasugerowalem juz Orlanowi by zmodyfikowal nieco config coolneta tak by przekierowywal on na Kubusia (bo warunki te same) gdy jest pelny - bo ludzie nie wiedza gdzie jeszcze mozna grac.
Ale wrzucenie tego updejtniego configa lezy juz w gestii yosariana nie Orlana.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Xerot^ [Usunięty]
Wysłany: Sob Paź 11, 2003 10:09 pm ;]
to niech orlan napisze maila do yosariana lub na gg sie skontaktuje lub mu msg zostawi 51250
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum