ostatnio czyli wczoraj i dzis spotkaly mnie 2 bardzo nie przyjemne a zarazem bulwersujace sprawy siedze se na qlnecie jak zawsze a tu koles patrze wypierdala pol serwa i co z tym zrobic oficjalnie adminy ma oczywiscie sta Grzydl omen diax ziut taz szyna tiger i ja :/
a dzis jeszcze prawdopodobnie ten sam koles banowal pol serwera nawet (ziuta,brzoze)
To samo bylo z piatku na sobote... ktos pod nickiem Adolf (ale to nie byl Adolf) dal bootlevelbana najpierw mi potem reszcie servera, zdazylem wrocic gdy sie dwie osoby ostaly, pseudo Adolf dostal od razu fullbana ale jak widac nieskutecznie jesli to samo w sobote w nocy sie dzialo.
Xerot jak masz takie znajomosci - popros yosariana o logi z coolnetu z trzech ostatnich dni i sie dowimy byc moze kto to (a przynajmniej czyjego admina uzywa).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ostatnio zmieniony przez vitez Nie Paź 26, 2003 2:40 pm, w całości zmieniany 1 raz
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 26, 2003 2:24 pm
hmm mnie wtedy nei było jak były te bany, kicki itd.
Co do kubusia to ja mam tam admina [żeby nie było jakichś jaj od razu mowie]
A jaki problem zobaczyc w logach kto miał wtedy admina i kickal? [w obu przypadkach i zobaczyc skad te ip jest]
po pierwsze to nie adolf ... mam nadzieje ze wszyscy to rozumieja... po drugie ... odebrac wszystkim adminy i rozdac je na nowo ... osobom ktore maja je miec ... (rozdac na nowo oczywiscie nowe hasla itp.)
i bedzie pozadek...
a i ograniczyc ilosc tych adminow do minimum... i wlaczyc elekta na coolnecie i innych serwerach ...
pozatym imho powinen sie wypowiedziec orlan jako osoba ktora bezposrednio sie coolem zajmuje ...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum