Zgodnie z podejsciem "graczy" w quaka w stylu "to wolny kraj, moge dochodzic gdzie chce" (dzis uslyszalem od lamki co dochodzila do wygrywajacych) - to wolny kraj, niech se Tygrys pisze co chce ;) .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
cokolwiek
www.bitney.com.pl
poogladajcie sobie fotki na tej stronie to sie odsterujecie
Wlasnie mnie olsnilo !! Czemu nigdy nie poruszacie tematow w stylu : "WOW ale swietna dupa" , "http:// bel ble ble , patrzcie jaka swietna laska " albo "silikon jest beznadziejny ale fajny w dodtyku " tylko klucicie sie o jakie bzdury. Za kazdym razem jak raz na rok zagladam na to forum to widze MASSYYYYYYYYYYYY BZDURYYYYYYYYYYYY nic niewartych wypowiedzi a bardzi rzadko jakis konkret (cokolwiek by to moglo byc).
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum