Bardzo prosimy razem z ziuum'em o przysylanie LOG klanowych (takie obrazki bedace waszym znakiem-> gify,jpgi, 100x100)
na e-mail klany@ctf.pl, DODATKO prosze o sprawdzenie poprawnosci danych bedacych w dziale klany [jezeli czegos nie ma/jest zle/jakies bugi -> prosze zglaszac na klany@ctf.pl]
jest to bardzo duzy dzial i bedziemy go updatowac powolutku, choc wszystkie w miare "normalne" klany (aktywne, nieaktywne, nowe) sa dopiete na max naszych mozliwosci. co do klanow "ultra nienormalnych" czyli po pros2 "disband" to tyle ile znalezlismy w naszym back-upie...
Kfaczuszko moja kochana juz ci mowie w squadzie -=ff=- sa duze niedopatrzenia a raczej ten squad jest ch.... wart :D:D:D bo jest nieakualny od ponad miesiaca jakbys byl spostrzebwaczy to bys zauwarzyl ze strona nie byla updatowana od ponad miesiaca wiec i squad nie byl:P ale spono jak cie dorwe na gg to ci all podam bo robie odswierzenie strony wiec i squad odswierza
i tu mamy najwiekszy problem , bo niektore strony nie byly updejtowane od wiekow ; albo na stronach nie ma podanych dokladnych danych takich jak trzeba wiec sprawdzajcie i ewentualne bledy piszcie na klany@ctf.pl ;]
No u nas jest juz updacik w sumie lepiej pozno niz wcale na stronie zawiele danych nie znajdziecie ale cusz po co komu one jak i tak z clami sie kontaktujecie ale squad juz mozecie zaczerpnac ze stronki w sumie mozecie dopisac Maline i Kata choc nie wiem jeszcze czy oni graja :/ bo czekam na info od nich
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ostatnio zmieniony przez vitez Czw Gru 26, 2002 8:52 pm, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
a no nie ma duzo tam klanow nie ma jak se przypomne jakich to powiem aha ale nogło by to by jako tak ze np aktywne klany nieaktywne i tych co juz nie ma było by tak lepiej aha i mogł by byc np legenda zboku co to jest ATT DEF to wiedza ale MID i takie tam bo np ludzie sie pytali mnie odemnei co to moj kumpel
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
Helo... ;] fajne te nowe forum ... niczego za duzo, takie w sam raz....
Okej a teraz do sedna sprawy... skuad sie nazywa "deTox" a nie "demolition team"... - chociaz nazwa uadna to jednak pozostaniemy przy tej ustalonej wczesniej ... ;] byubym wdzieczny o korekcje tego bUedu w dziale Klany :]
-----------------Memento Mori------------------
_________________ powoli powoli do przodu powoli
karzdy tak jak lubi karzdy tak jak woli
byle do przodu powoli powoli
Okazalo sie ze nie tylko kfak ma dostep do dzialu klany i demolition team juz zmienione na deTox :)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum