mamy mauy problem... musimy zdecydowac czy do maplisty wrzucic lf4 z quadem czy bez quada... i to od Was zalezy ktora z nich bedziemy mogli grac... dlatego radze sie dobrze zastanowic poniewaz kazdy guos jest wazny... po ostatnich ankietach widac ze opinie sa czesto wyrownane dlatego 2 razy sie zastanowic czy aby na pewno wuasciwa opcje wybieram zeby nie byu pozniej biadolenia ze pudlo albo ze mam parkinsona...
mi to akurat obojetne czy bedzie quad czy go nie bedzie - ja nie mam zamiaru grac na tej mapie
ale powiedzmy ze zaglosuje na "bez quada".. w koncu grzdyl zalozyl topic, to mu sie nalezy =]
Wysłany: Czw Gru 04, 2003 10:50 pm
ta, dobre bedzie jak zmienia mape lf4 + quad zamiast starego lf4 na coolnet, wtedy mapa nie bylaby taka nudna jak gram na lf4 stary to zle mi sie robi, juz wole lf10 (lame )
ciekawe gdzie ja zagracie bo nie wydaje mi sie zeby na coolnecie byla mozliwosc zmiany tej mapy...ale o to juz orlana pytajcie
Tez sie nad tym zastanawialem. Ja jestem za tym by bez quada wiec sie nie przejmuje :> . A kwestia quada na lf4 to pare pliczkow wrzucic... chyba sie da yosariana o to uprosic?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Orlan sie zajmuje Coolnetem i ma z nim kontakt, nie ja.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum