Czy jest jakas kompetentna osoba ktora potrafi odpowiedziec na pytanie co sie dzieje z coolem? chyba kazdy zauwazyle ze Pingi i pakiet losty sa DUZO wieksze niz zwykle...a ten stan sie utzrymuje jusz "jakis" czas...
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
Wysłany: Sro Gru 31, 2003 2:10 am Re: CoSieDziejeZcoolnetem?
Cytat:
co sie dzieje z coolem?
Jakby to w skrocie ujac: coolnet ssie.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
pamietajcie zeby sprawdzac tez RATE przy wejsciu na server - czesto zmienia sie na 1000 szczegolnie przy zmianach mapy/serva/reconnectach. przynajmniej u mnie tak sie dzialo
ale albo ja mam dziwne wrazenie albo coolnet sie lekko poprawil
chyba dziwne wrazenie bo jak przed chwila gralem i bylo 5 osob na serv a lagi wpizdu przy stosunkowo niskim pingu 50-70, a jak mialem walic w jakiegos ruska z rakiet to juz byla bormalnie masakra...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum