245. Vitez Nie zamykacjie serwa, jestem gejem od 12 roku zycia i gdzie ja bede podchody na chłopców robił jak nie na waszych serwerach. Ps. może admin mi przysłać swoje zdjęcie (je¶li chłopiec) a i zdjecia przyjmuje tylko nagie.
jak tak maja wygladac wasze glosy to tylko dajecie popis swojej inteligencji pajace...
Tak, i moglibyscie sie wpisywac z imienia i nazwiska, bardziej skutkuje w takich sytuacjach :> Dla lepszego rozpoznania tak jak ja mozecie sie wpisywac (260 wpis), imie "ksywa" nazwisko ;>
Emailem przychodzi potwierdzenie jak ktos sie wpisal, ale ogolnie stronka dosc kiepsko zrobiona, bo powinno przyjmowac podpis dopiero po kliknieciu na jakis link weryfikujacy w mailu. Ja sie podpisalem imieniem i nazwiskiem i na to email potwierdzajacy przyszedl. Ale przegiecia i dowolna ilosc glosow mozna nabic jak widac bo stronka pozwala na duplikacje uzytych adresow email (ktos sie wpisal za mnie podajac mojego emaila) jak i uzywanie nie swoich adresow email. Coz... dzieciaki wszedzie sie znajda, brawo za wpis.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
zapewne uzywasz jakiegos proxy albo w3cache i skrypcik dopisujacy petycje tego nie lubi...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum