Wolny gracz - wg mnie to osoba grajaca bez klanu lub osoba ktora sadzi ze w jakims klanie nie bedzie grala dlugo i chciala by aby cl`owie innych klanow wiedzieli o istnieniu i checi zmiany klanu tego felka :]
Chcialbym aby w tym temacie wypowiadali sie ludzie ktorzy sa tzw. wolnymi graczami, problem jest jeden niewielu takich ludzi jest zarejestrowanych na forum i nie moga sie tu "zaoferowac", moze ktos ma pomysl jak zorpromowac forum wsrod ludzi krorzy jeszcze tu nie trafili ...
------deTox .... soon-------
_________________ powoli powoli do przodu powoli
karzdy tak jak lubi karzdy tak jak woli
byle do przodu powoli powoli
Az sie zaczalem zastanawiac czy pasuje do kategorii "wolni gracze" ... hmm chyba tak bo grapple u mnie cienki ;) .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Tak Nuclear moze nie jad ale widac ze niektorzy nie potrafia czytac ... wszak poprosilem aby sie tu wypowiadali gracze bez klanu albo tacy ktorzy chca go zmienic. A tu jak zwykle wypisuja standardowy chłam ...
- a tak wogle to bindy na serverach to niezla sprawa i moze jakis komunikat po przylaczeniu sie na serv i po zmianie mapy .... :>
------dT------
_________________ powoli powoli do przodu powoli
karzdy tak jak lubi karzdy tak jak woli
byle do przodu powoli powoli
xXx [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 26, 2004 2:21 am
Jimi odradzam zapraszanie tu normalnych wolnych graczy ktorzy tu nie zagladaja bo zastana tylko chamsto, grubianstwo i tym podobne, topic przez pierwsze 3-5 postow jest normalny i na temat, a pozniej tylko jest przeplatany co jakis czas postem lub kilkoma postami na temat, reszta to totalny offtopick. No ale co ja sie tam znam bana w koncu za pisanie na temat dostalem.
a teraz przeczytaj swoj topic... pozniej przeczytaj wszystko od poczatku... i zastanow sie czy twoj topic... (jak i moj a przynajmniej jego pierwsza czesc) sa tutaj potrzebne?
a co do pomyslu z serverem...
no to np mozna na coolnecie na dziendobry walnac reklame na www.ctf.pl a nie jakis Noczit Nowelcome...
grzydl do puki sie nei odezwales bylo ok a jak sie doezwiesz to zaraz bedzie burdel ... chial jimi zalozyc taki topic to zalozyl .. i jest ok nie pasuje ci sie nie wpisuj
Nie chcialbym byc "chamski, grubianski i tym podobny", ale ten topic zupelnie nie ma sensu. Jezeli chcesz sobie znalesc klan, to wejdz na server i graj, a nie zakladaj glupich topicow. Jedno jest pewne, ze wiekszosc CL-ow ma w dupie ten topic. Aha i powiem wam dlaczego Jimi zalozyl ten topic - grywa raz na miesiac i zle mu bez klanu, wiec lepiej dla niego zalozyc taki topic, niz wejsc na server, bo to moze byc tragedia
Btw. xXx mylisz sie - to twoje posty prowokuja nas do chamskich zagrywek Problem polega na tym, ze ludzie twojego pokroju wszedzie doszukuja sie chamstwa i wszedzie je widza.. to sie nazywa syndrom Tygryska... Po prostu wyluzuj i podchodz do tego wszystkiego z dystansem albo wyjdz
Witam dawno mnie tu nie było niestety szkoła no ale juz wracam i sadze ze ja jestem teraz taki wolnym graczem byłem w klanie MoD byłem tak jakies 4 lata jak sie nie myle i był to moj pierwszy klan przez 4 lata pograł bym se jeszcze raz jakies klanówki w klanie poreprezentował bym se jakis klan a sadze ze nie gram najgorzej teraz moze gorzej bo neiu grałem sporo ale to da sie nadrobic
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum