witam ;p no to zaraz wyjasnie ocb... chodzi o lige 1v1 rozgrywana na lfctf4 (z quadem) i lfctf10... ofkoz z magicznym timelimit 3.5 minuty dzis z shi testowalismy jak to wyglada i musze przyznac ze nawet ja sie skusilem na zotanie 'pomagierem szefa'... (niestety czlowiek czasem jest degradowany)...
po co ten topic? otoz po to byscie sie byli zapisali ofkoz pojedynczo... mozna w parach, ale oddzielnie ;p no to tyle... czekam na pytania etc. (na bank beda...) prosze powstrzymac sie od gownianych postow...
zapisani do ligi na dzien dzisiejszy:
ziutek, shinoda...
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
dobra stop joking. tak jak ziutek napisal. jest pomysl. realizacja jest w trakcie (www+regulamin). mialo to ruszyc dopiero za jakis czas ale poniewaz otrzymalem wsparcie od ziutka, ktory ma troche wieksze doswiadczenie ode mnie w organiazaji podobnych przedsiewziec, to mysle ze juz wkrotce caly pomysl zostanie wdrozony i bedzie sprawnie realizowany.
pozdrawiam
ziutek, shinoda, turin, pielucha...
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
przy timelimicie 3,5 min większość wyników będzie 0:0. Lepiej 5 min i w parach.
oj nie wiem nie wiem czy 0:0... chyba jak sie spotka dwoch defow i beda siedziec w bazach czekajac na zbroje wiem ze to troche eksperymentaly pomysl - ja planowalem normalnie tl=10min ale ziutek zaproponowal taki, weszlismy na serwer, sprawdzilismy -> bylo ciekawie. zobaczymy co z tego wyjdzie.
poza tym mysle ze regulamin zawsze mozna zmienic do czasu rozpoczecia ligi.
p.s. a liga w parach pewnie bedzie jesli ta liga zakonczy sie sukcesem [czyt. dograniem do konca bezproblemowym]
Dlatego mnie ta liga nie obchodzi jako nie CTFowa :) .
2/2 juz przyjemniej wyglada - w niej moge cos pomoc albo zagrac ;P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum