Witam!
Od kilku dni mam stałe łącze. Chciałem pograć w q2 przez neta. Lecz po chwili wyrzuca mnie z gry, wyskakuje komunikat: "Download NoCheat from: www.bryceinc.com" Nieznam się zabardzo, ale podejrzewam że to jakiś program niezbędny do gry, prawda? Kiedyś tego niebyło. Tak czy owak nic na tej stronie do ściągnięcia nie moge znaleźć. Są inne strony z których można to ściągnąć?
jak ściągniesz nocheat, to tam w archiwum masz plik README
w nim pze co i jak ;s
ogóllnie, lóźne pliki wrzucamy do katalogu głównego q2
[czytaj dllki i nocheat.exe do glownego] a pliki z katalogow archiwum wrzucasz do katalogów odpowiadających im nazw w folderze z q2
[quote="Prezes_Kiler"]
ogóllnie, lóźne pliki wrzucamy do katalogu głównego q2
[czytaj dllki i nocheat.exe do glownego] a pliki z katalogow archiwum wrzucasz do katalogów odpowiadających im nazw w folderze z q2[/quote]
Tak też zrobiłem i bez zmian.
Ale w NoCheacie nie ma katalogów archiwum, ani żadnych innych. Jest nocheat.exe oraz dwa pliki .dll i dwa tekstowe.
Ale odpalasz quake z "nocheat.exe" a nie z "quake2.exe" jak juz przerzuciles te pliki all z zipa czy tam rara.
_________________ "War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
Wysłany: Wto Gru 28, 2004 1:37 am
I. Instalacja NoCheat
1) Ściągasz z najnowszą wersję NoCheat ze strony twórcy tego klienta
http://forums.bryce.ws/vi...875976345eed63d
-sciagasz tez Pak24 i wbijasz go do katalogu baseq2!!
2) Rozpakowywujesz zip'a do katalogu z quake2 (np./quake2)
4) Po zakończeniu konfigurowania quake2 i cfg odpalasz grę klikając na nocheat.exe
i jest YO! [/url]
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum