Wysłany: Wto Sty 11, 2005 6:07 pm
rezor ziomek
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Sprobuj ustawic glebie kolorow pulpitu na 16bit...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Wysłany: Sro Sty 12, 2005 5:27 pm
doinstaluj Swx-nw to pomaga
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
ta szyna mam taki sam problem... znaczy teraz w quaka chyba nie pogram bo dzis zrobilem reinstalla windowsa z formatem na wszystko (caly dysk czysty na 'cacy' ;D) i quake nie dziala
szyna proponuje sciagnac najnowsza wersje directx'a (chyba 9.0c jak sie nie myle) oraz najnowsze sterowniki do twojej karty graficznej. Ktos pomoze mi z tym glupim problemem ktorego opisalem powyzej ? :/
DODATKOWY OPIS:
Gdy wchodze w quaka wpisuje mape to textury mi tak dziwnie 'skaczą'
i nagle zawieesza sie quak. Musze klikac non-stop alt+ctrl+delete, by wyjsc z quaka :/ juz chyba nigdy w niego nie zagram
killer.. zrobilem reinstalla windy z formatem CALEGO DYSKU TWARDEGO.
Zainstalowalem sterowniki, directx i quaka. I znow ten sam problem co przed reistalem. plyta z quakiem jest dobra, bo probowalem juz kilku wersji quaka sciagnietych z internetu (demo, jakies patche itp.)
i nie działa, niedlugo oszaleje :/
eeee ja nie mam takiego samego problemu
tylko MI SIE KOMP RESETUJE ALBO WISI ALBO WYKONUJE NIE PRAWIDLOWA OPERACJE
A MAM NAJNOWSZE WSZYSTKO I PROBOWALEM STARE!
a wiec... ten blad pojawil sie gdy mialem zanik prądu i komp sie wylaczyl.
Wlaczam quaka i jest ten blad obsrany. Niewiem co jest przyczyna. Inne gry 3D tez mi sie zawieszaja (np. Quak 3). Sadze ze w q2 juz nie zagram :/
ja miałem dziwny błąd, na GF2 Ti, po prostu obraz mi się wieszał (przegrzewał się CPU na karcie), spróbuj obniżyć taktowanie, może i u Ciebie pomoże, mi pomogło. Innych pomysłów nie mam co może być u Ciebie źle (albo zrób kwestie: windows, windows update, sterowniki *oryginalne* z płyty do karty)..
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum