Wysłany: Pią Gru 13, 2002 5:25 pm nowe forum - NASZE sugestie
chcialbym tutaj [tak jak ja], aby kazdy z Was powiedzial czego oczekuje od nowego forum - co zmienic, co powinno sie zmienic aby forum bylo fajne i CTF'owe... i nie tylko
na poczatek proponuje wstawienie numeru GG! + mozliwosc napisania wiadomosci na GG!
tak jak jest na: http://forum.tuning.pl !!! :>
L33T !
fajne nie ?
co adminek kaszub na to ?[/b]
Ostatnio zmieniony przez kfak Sob Gru 14, 2002 12:26 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pią Gru 13, 2002 6:01 pm Re: nowe forum - sugestie
kfak napisał/a:
numer GG !! + mozliwosc napisania wiadomosci na GG!
GG sux :P
NIE jestem PRZECIW ale tez nie jestem ZA :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Prosze oto kod - od razu mowie ze nie moj (co widac w sumie)
Potrzebna jest tylko jeszcze ikonka/button z logo gg i wsio
Kod:
####################################################################################
## Nazwa Hacku: GG Hack
## Wersja Hacku: 1.0
## Autor: Sajmon [www.tenboard.com]
## Opis: Hack pokazujący status Gadu-Gadu użytkownika na forum
##
## Czas instalacji: 10-15 minut
## Liczba plików do zmodyfikowania: 7
##
## Hack zawiera pliki: icon_aim.gif, gg_hack.txt
##
## Pobrano z: phpBB2 Center [www.phpbb.kraina.pl]
####################################################################################
proponuje jeszcze zamiast gwiazdek czy czegostam, oznaczajacego "poziomu zaawansowania i dostepu" uzyszkodnika wrzucic znaczki quaka fajne albo quada ^_^
_________________ Team3M Elite Mates [3M.kfak]
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 14, 2002 10:57 am
tak wisienka nie ma nic, śliwecza ma jednego quada [albo flagę bo w końcu to ctf jest !]
Kfaku gut idea zarowno z tym gg (Vitez moze i dla Ciebie gg sux ale mimo wszystko jest to chyba najpopularniejszy komunikator w tej chwili, przynajmniej tak mi sie wydaje, wiec to by sie na pewno przydalo)
i jakos te "wisienki" i "sliweczki" itp do mnie przynajmniej nie przemawiaja wiec pomysl z quadami albo tego typu znacznikami zaawansowania jest rowniez dobrym pomyslem
Hi,
Ja proponuje nic nie zmieniac. Jest dobrze tak jak jest .. forum pozatym sluzy do wypowiadanai sie i tylko do tego :\
Tytuly sa fajne .. wisienka, sliweczka - przeciez to takie mile hehe .. pozatym nie wiecie jakie beda nastepne, to co narzekacie ? A co do jakis glupich ikonek za liczbe postow (quady, flagi) to proponuje to olac .. bo ludzie zaczna nabijac, zeby miec wiecej - tak jak to robi teraz kfak, ktory probuje na chama cos zmienic, a wlasciwie wszystkie jego pomysly sa do dupy..
Hi,
Kfak tu chodzi o to, zeby miec mozliwosc wypowiedzenia sie w jednym miejscu i tyle .. a jakies duperele w stylu gwiazdek, quadow itp. mozna sobie darowac.. lepiej sie zajac czyms bardziej konkretnym.
Wracajac do nabijania, to ty mozesz to miec w dupie, ale reszta nie.. wchodzac na forum mam zawsze nadzieje, ze przeczytam jakies konkretne wypowiedzi i moze sam na ktoras odpowiem, ale jak czytam niektore teksty to az zal dupe sciska, ze tacy ludzie maja dostep do tego forum. Aha i jeszcze jedno, to forum nie jest w fazie testow.. jest to forum oficjalne i nic nie bedzie usuwane.. no chyba ze sami do tego bedziecie zmuszac ..
(Vitez moze i dla Ciebie gg sux ale mimo wszystko jest to chyba najpopularniejszy komunikator w tej chwili, przynajmniej tak mi sie wydaje)
Masz absolutna racje Speed - WYDAJE CI SIE :D
Uzytkownikow gadu gadu w Polsce i na wiecie - okolo 800 tysiecy
Uzytkownikow ICQ w Polsce i na swiecie - ponad 10 milionow
Dane bardzo szacunkowe, nie znalazlem nigdzie dokladnych statystyk tylko cos mi sie takie liczby po szarych komorkach z jakichs wiadomosci petaly...
Wiec prosilbym ostroznie ze slowami "najpopularniejszy" ok? :)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Sugerujesz ze gg jest lepsze od ICQ ? LOL... nie no koncze temat bo wyjdzie jak ta dyskusja o forum, ze niby xmb jest lepsze od tego :D... i Teodor bedzie pisal "gg jest lepsze bo jest lepsze" :D
Teodor napisał/a:
2. wsrod uzytkownikow tego forum wiecej osob uzywa gg niz icq (w razie watpliwosci poll zalatwi sprawe)
Hmmm... ze tak w prosty sposob to ujme: i co z tego? :) Mowie - nie jestem przeciw ale tez nie jestem za, jesli chcesz dyskutowac dalej o moim guscie pod nazwa "gg sux" to sie pohamuj, gdyz o gustach sie nie dyskutuje :P
EOT z mojej strony
A dygresja nostalgiczna - wiekszosc "starej gwardii", ludzi ktorych lubie i szanuje, z dawnego KAI, PnM, Gladius Domini, falleny, S ... ci na szczescie uzywaja ICQ i to mi wystarczy :)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum