Ja wbrew pozorom nie bede sie klocic, kto ma a kto nie tego admina.. ja kce tylko apelowac do adminow, zeby nie zmieniali na connectlimit_public 24 .. tylko zeby byuo 16 .. bo przy 24, to masakra jest totalna .. i czerwone krechy w netgraphie sie ukazuja .. Jesli moga of korz .. :)
Co wchodze to zmieniam na 16 .. wracam i znof sie robi 24 .. niewiem, ale moze Orlan tam z gory kieruje tym :)
Ja tak samo robie - zawsze jak wejde na Cool to sprawdzam i w razie potrzeby zmieniam limit na 16. Niestety server bardzo czesto (przynajmniej raz dziennie) sam sie restartuje i to syzyfowa praca... ale ciagle to robie.
Nikt tego Kazwa na zlosc nie przestawia z powrotem na 24.
Ale liste "chcialbym" juz sobie mala szykuje co do Coolnetu... a dokladniej:
- maxfps 120 i rate 8000 co najmniej a nie 6000 :?
- inna maplista
- limit 16 bo lfctf10 w 12/12 to naprawde smieszne (ale dzieciakom sie podobna bo mozna poskojnie wejsc i ponapierd* nie przejmujac sie quadem, taktyka, teamem itp :? )
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Heh, nie wpadlam na to, ze po restarcie wraca do ustawien .. Ja bym na coolnecie zmienila to, zeby mnie nie kopalo przy zmianie fov'a [a czesto to robie, bo przy bindzie grappla, mam zmiane] .. kazdy inny serv to akceptuje, a coolnet wyjatkowo nie :| Po prostu flood server i kick ..
Wysłany: Wto Mar 15, 2005 12:48 pm
..ja tak probowalem kiedys grac..ale oczy bola..na fov 110 jest zajebiscie i bujaka szakalaka!
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Hmm te wsystkie peycje proponowal bym skierowac do Yossariana bo kusubie i coolnety to jego dzilka :> , ewentualnie mozna by sprobowac z kims kto ma tam rcona np. Urbasek ,ale nei wiem czy on zmeo to wsystko pozmieniac
Z tego co sie orjetuje to Urbasek nie posiada rcona na Coolneta (CTF!). Owszem adminem glownym jest yossarin, ale coolnet CTF to dzialka Orlana (+/- AL_Bundy).
_________________ "War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum