Wysłany: Sob Kwi 02, 2005 8:23 pm ByŁ i Bedzie Najwiekszym Czlowiekiem..Naszym Ojcem..:(
sobota 21:37 najwiekszy Czlowiek naszych czasow, ktory zmienial swiat i ludzkie serca ...Nasz Ojciec...Nasz Rodak...Jan Paweł 2...odszedł..brak slow, brak czynow, brak uczuc by wyrazic to co czuja miliony ludzi na calym swiecie....
"Musicie byc mocni moca milosci,ktora jest potezniejsza niz smierc.."
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
...............::::::::< rEsT iN pEace>::::::::.........................................
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Ostatnio zmieniony przez WoLF Nie Kwi 03, 2005 12:48 am, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob Kwi 02, 2005 8:56 pm
..pisalem to w tym samym czasie......zreszta..w Twoim topicu jest zero szacunku...przeczytaj to co napisales..i sie troche zastanow nad soba...koniec
[quote="WoLF"]..pisalem to w tym samym czasie......zreszta..w Twoim topicu jest zero szacunku...przeczytaj to co napisales..i sie troche zastanow nad soba...koniec [/quote]
jakie 0 szacunku !! mowie tylko ze dobrz eby bylo zeby all polski ctf uczcil !!!!!!!!!!!!!! ale luz bo odstajemy od tematu topicu
Nie chcę zamulać o pozerstwie wielu ludzi w tych chwilach [opisy gg, łańcuszki itd] i komercyjności mediów. [show 24h na dobę]
Wierzę w jakiegoś Boga ale nie jestem katolikiem, chodze do kościoła święcić jajka na wielkanoc bo rodzina katolicy i chcą żebym to ja szedł.
Papieża nie znam, nigdy nie widziałem a jednak budzi respect to jak żył, co mówił, jak potrafił żartować nawet w chorobie zmagając się z nią wiele lat. Dzisiaj o 21:37 odszedł i pozostał smutek, bo myśląc teraz nie znam innej osoby, której autorytet byłby tak idealny dla mnie, że aż niedościgniony...
Mam nadzieję że te pośmiertne życie będzie takim rajem dla papieża, że zwróci mu z nadwyżką trud pracy jaką włożył w całe życie, poświęcając się dla innnych...
Wysłany: Sob Kwi 02, 2005 10:15 pm
respect Killus...dobrze gadasz:)
by szczekus
trzeba to uczcic bo nudy beda !!moze jakis turniej a z tym szacunkeim to mam szacunek choc niewierzacy ;p
Czlowiek umiera, a ty zeby nie bylo nudno chcesz uczcic jego smierc organizujac turniej q2 ? Czy tobie juz kompletnie odpierdolilo ?
Hm, ten post powinien sie pojawic w innym topicu. (szczekusa topicu)
_________________ "War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
Ano odszedł. Jestem raczej ateistą i nie spodziewałem się, że jego śmierć mnie tk dotknie. Mimo, że raczej każdy się tego spodziewał od ostatnich ~24 godzin to i tak był to jakiegoś rodzaju szok. Ale ja uważam, że on zasłużuł sobie na odpoczynek.
Bardzo was proszę, nie urządzajcie chociaż tutaj 'flejmłorsów'. Dziękuję.
I po co sie podniecac skad wiecie czy np. w piatek nie zmarł tylko go trzymali niezywego za bardzo ludzie wiezycie mediom
albo ludzie tak placza po papieżu a jak bylo Tsunami i zgineło 300 tys osb to nikty tyle nie barabanil ...
ale i tak RIP
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum