Wysłany: Sro Maj 18, 2005 2:25 pm Nadchodzi Ksiaze Ciemnosci II
No wiec bede pierwszy ;)
W sobote w United Center w Chicago nasz Andrzejek bedzie lal Lamera Brewstera, wiec czas poobstawiac wyniki. Jak dla mnie to Golota wygra ta walke przed czasem, no ale znajac jego tendencje do dziwnych akcji, wszystko jest mozliwe, mam nadzieje ze nie kolejna ucieczka hehe. Brewster to raczej nie jest zbytnio wymagajacy bokser, cos w stylu Chrisu Birda, tyle ze troche wolniejszy, ale za to ma mocniejsza szczeke. Goloty chyba nie trzeba przedstawiac ;)
Ja stawiam na KO w 8 rundzie, oczywiscie to Brewster ma na deskach lezec.
Walka bedzie pokazywana w Polsacie o 3.10 w sobote ( wlasciwie to juz niedziela ). Oczywiscie gala sie zaczyna o 3.10, walka wieczoru pewnie bedzie ok 5 nad ranem.
Wysłany: Sro Maj 18, 2005 5:26 pm
Chris Bird tera by wszystkich tam napierdolił (chyba że Kliczko by mu staną na drodze) wiec nie ma co porównywać tej walki ;]
A wygra tak czy siak Jędrek jaki by nie był werdykt sędziów
Wysłany: Sro Maj 18, 2005 6:43 pm
..poprzednie walki tez wygral...tylko sedzia convers ta tez wygra..ale oby sedzia byl nike hehe
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
A wg mnie remis bo sie na boksie nie znam i nie interesuje
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Jezeli Jendrek nie zastosuje Znanego cioslu Goloty... to moze moze, ale z drugiej strony jezeli porzyjdzie walczyc na punkty, to watpie w jego zwyciestwo. No ale glosuje za nim, bo w sumie to Polak
e tam Andrew to duza kupa miecha bez zadnej koordynacji, sprawnosci, czucia i tyle...jedna wielka kupa szynki (bez obrazy szyna )...prawdziwych zawodnikow ktorzy umieja naprawde walczyc mozna poogladac na euro sport w programie fight club-szczerze polecam...jezeli ktos interesuje sie sztukami walki to spodoba mu sie, i zobaczy "fachowcow": wszystko od karate taekwodno boxu tajskiego po zapasy i kickboxing ...
ps- no ale...jedrek swoj chlop polak ...bagnet na bron i do boju jedrek
no bo to jest wbo kaflarska federacja dla 3 ligowych bokserów nie to co wba ;d
p.s nie piszcie ze ja sam mogłbym walczyć or sth bo ćwiczenie kilkanaście lat żeby walczyć tak jak on i wyglądać tak jak on to nie jest sztuka...
_________________ "War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
ech..ta kupa miesa powalila przez kilkanascie lat w worek..oraz w lby innych waliworkow dorobila sie fortuny...a teraz bedzie wcinal krakersy oraz kawior na seszelach przez jakies koljene 25 lat zycia...nie ma sprawiedliwosci w tym kraju..
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum