Wysłany: Sob Sie 06, 2005 9:25 pm Prosze o Admina na Coolnet
Witam Wszystkich...Mam pytannie takie jak w ankiecie. Czy dac naszemu Arkowi admina na coolnet? Gra czesto, zachowuje sie kulturalnie oraz jest pomocny... Moge o nim powiedziec najwiecej poniewaz znam go w realu.
Moim zdaniem admina pownien miec ten kto gra przynajmien 3-4 lata, lub ten kto gra 5-6 godzin dziennie czyli nasz Ark...
Kto to jest Ark? :O no nic.. nawet jesli scena ctf z euforia przyjelaby Arka jako potencjalnego admina(juz to widze ) to bylby maly problem z Orlanem wiec... szczescia zdrowia pomyslonsci
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
SMark admina lol :) Jak on ciagle kogos jedzie na servie bez powodu, kultury to on raczej z domu za duzo nie wyniosl. Druga sprawa, ze jakby SMark dostal admina, to Pokemon raczej juz nie pogra, ale to chyba by wyszlo na dobre scenie ;)
Anyway, ja bym nie liczyl na to ze Orlan mu da admina, predzej bana :)
a ja sadze, ze mi mozna powierzyc admina! ;) ... tak kompetentnej i zrownowazonej osobie nalezy sie... i koniecznie bootlevelban musi sie w tym zawierac. :twisted:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum