baton geju pisze do ciebie tutaj bo na gg zawsze trafiam gdy jestes pijany ;s
mowiles mi zebym zapisal >> do cb ale kurwa amc trzeba zaczac grac!
juz jeden mamy w plecy w insta.
mow szybko czy wypisac czy kolujesz squad i sie zajmiesz tym?
bo ja jebie taką robote.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
prawie na 100%, ze bedzie-Kult gra praktycznie co roku bez zmian
watpie zeby w tym roku wygladalo to inaczje
A w tym roku wyjatkowo KULT w Warszawie zagra dwa razy, wiec Kozienalia odpadaja. 13 i 20 ide na warszawskie koncerty KULTU
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
U nas kult w pt razem z Ira i innymi takimi .. a, i Crackers band bedzie rotfl .. Ci od BAR'u polsatowskiego ..
Ja zazdroszcze Katowica- Boney M maja :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum