Oh Vitez - co widac..? Ano widac rakiety w narozniku, apteczki pod sciana itp - czyli itemy - wrogow widac tak jak na poprzednim screenie z lf10.
A co chcialbys wiecej widziec na nim?
Faktycznie jest ciemno...no bo o to wlasnie chodzi - zeby bylo idealnie widac to co wazne (itemy i wrogowie).
Ale kazdy gra tak jak lubi - ja gram tak - nie podziwiam scian i zlewajacych sie itemow z nimi - sciany sie nie ruszaja a wrogowie i itemy(one znikiaja i pojawiaja sie jezeli chodzi o dokladnosc) tak i dlatego musza sie jak najbardziej odrozniac od tla(scian).
Ja tylko mowie ze mi tak gra sie po prostu lepiej - a jak juz pisalem poprzednio podziwiam (nie potepiam) tych co graja na maxa jasnosci wszystkiego.
nie mam swiata na maxa zaciemnionego (a mozna do zupelnej "czarnosci")- mam na tyle ze widze gdzie ide a ze gram na wysokim fov'ie to reszta musi sie "blyszczec"
podziwiam (nie potepiam) tych co graja na maxa jasnosci wszystkiego.
Dziekuje... dziekuje :))) czuje sie zaszczycony :)
(gl_modulate 10, vid_gamma 0.4, intensity 2, cl_lights 1 itp itd - to moje ustawienia, nie narzekam na brak celnosci :) )
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
dziwi mnie tylko ze Vitez nie doszedles pomoc tym innym a wolales robic screena ;)
poza tym nie raz widze jak gracze wychodza z teamu, bo przegrywaja...
Zrobilem screenshota a potem doszedlem - nie pomyslales o tym?
Jakbym zrobil PO dojsciu to by wygladalo na mniej radykalna przewage dlatego zrobilem PRZED dolaczeniem do teamu :>
A co do wychodzenia to ja czesto tak robie by zmusic kogos z teamu przeciwnego do zmiany teamu, co zazwyczaj jest skuteczne a potem wracam do druzyny i juz sa rowne (a bylo np 3 czy 4 niedowagi).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
szkoda ze nie mam zdjecia [3M.KALI] bo bym je tutaj zamiescil !!
Naprawde z jakimi ostatnio prostakami mam doczynienia to mala glowa.
Gralem sobie dzisiaj z kaziem jr i przyszedl kala i zaczal jakies bzdury pisac, sam nie wiem o co mu chodzilo (zarzucil slangiem bialostockim, jakies borowiki i ze sie kumalem czy cos tam takiego - moze chlopak dawno na grzybach nie byl ). Nastepnie grozil kickiem z serwa a bylo to TPI. LOL!
Wiec powiedzialem zeby sie zamknal bo flooduje i ciezko sie skoncentrowac, a on dalej swoje jakies borowiki i tak ciagnal do konca mapy. Wdalem sie z nimi na male potyczki slowne, ale o co mu chodzilo???
KALA : jak chcesz bluzgac to mozesz sie wykazac na IRCu na #bluzgi !!!
Czy to jest normalne czy ja jestem jakis dziwny???
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum