(...) musielibyscie siedziec 247 i kasowac glupie posty to moze w koncu ludzie by sie nauczyli ale tak to nie ma bata zeby sie nauczyli zeby nie pisac (c)mkuh "suchych postow" :P gadka szmatka ide dalej czytac i pisac :P
Przy kazdym forum jest dosc wyraznie napisane kto jest jego mdoeratorem... nie widze siebie przy forum "ctf.pl" wiec sio ode mnie z jakims dzialaniem :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
prosze wrescie skonczcie bo az zal dupe sciska jak to wszystko czytam pierdolicie ze uuu posty nabijaja bo nagrody jakies beda. popatrzcie na ilosc postow swoich a potem stulcie bo to wlasnie wy napier**** caly czas posty typu "tak,popieram" "zgadzam sie" "tesh tak mysle" az wstyd
ps.jezoos zel zamknijcie ten topic ...
_________________ Where you go now is up to you ~
Boundaries are for pushing ~
Remember to breathe ~
r1
Dlatego Vitez juz niewyglada na takiego atleta jak kiedys, bo zjadl za duzo tych lizakow hyhy
Nie widziales mnie dawno (o ile w ogole) na zywo to po co takie gadanie po próżnicy?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ojej, przepraszam jezeli urazilem twoje bicepsy... y znaczy uczucia Gadanie na prozno czesto sie na tym forum sprawdza z tego co widze, wiec niejestem pierwszy ani ostatni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum