WOW! sa avatarki wlaczone <- edited
Jezeli moge cos doradzic to lepiej zeby nie bylo mozliwosci ladowania ich na serwer - bedzie niepotrzebnie podwyzszalo bandwith.
Reszta: obecny nieprzytomny (z pubu wlasnie wrocilem...)
A jutro jak bede sie nudzil to potestuje to forum od strony "uzytecznosc i efekty klikania we wszelkie dostepne ikonki"
Gute nacht
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
W menu na samej gorze forum masz link "FAQ" a tam identyczne prawie pytanie: "Jak mogę wyświetlić obrazek pod moją ksywką?" . Gdybys nadal mial problemy ze znalezieniem to tu link do odpowiedzi w FAQ na twoje pytanie: http://ctf.pl/forum/faq.php#11 .
I prosba do wszystkich: zanim zadacie pytanie "jak cos zrobic" albo "co to znaczy" odnosnie nowego forum NAJPIERW SPRAWDZCIE CZY NIE MA TEGO PYTANIA W FAQ!!!
Hint: poniewaz FAQ nie zawiera dokladnej odpowiedzi na pytanie Magnesisa to wskazowka: kliknij w menu na gorze na Profile (w polskiej wersji chyba "profil" nazwa linku do profilu zalezy od skory, czy spolszczona czy nie), i pod sam koniec stronki "Zmien swoj profil" masz menu "Panel kontrolny emblematow" - przeczytaj dokladnie jakie warunki ma spelniac obrazek i jak go mozna zamiescic.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum