po zastanowieniu chetnie bym sie spytaU co to jest rtfm
.....
.....
.....
juz sie zastanowilem i dalej nei wiem, wiec sie pytam 8)
Gdybys sobie przyswoil ze "zastanowienie sie" w internecie rowna sie - use the google Luke, to bys wiedzial.
Znaczy to : Read The Fucking Manual!!!
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
skoro koleś jest nowy to czy nie mógł zapytac sie na serwerze kogos ??Po co nabijac topic co jest powodem nabijania postów przez innych a potem juz sie zmienia temat i tak nawija sie bez sensu.np topic grzdyla to juz zrobil sie chat a nie topic(bez urazy grzdylu ale to prawda)
skoro koleś jest nowy to czy nie mógł zapytac sie na serwerze kogos ??
Moze dlatego ze na serwerze to sie gra nie gada? W bardzo dobrym miejscu zadal pytanie, w koncu od czegos jest to forum :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Diax:
Po co nabijac topic co jest powodem nabijania postów przez innych a potem juz sie zmienia temat i tak nawija sie bez sensu.np topic grzdyla to juz zrobil sie chat a nie topic(bez urazy grzdylu ale to prawda)
Co wy macie z tym nabijaniem postow? Grr... to tylko cyferka.. spokojnie:P
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
[quote="Diax"]skoro koleś jest nowy to czy nie mógł zapytac sie na serwerze kogos ??Po co nabijac topic co jest powodem nabijania postów przez innych a potem juz sie zmienia temat i tak nawija sie bez sensu.np topic grzdyla to juz zrobil sie chat a nie topic(bez urazy grzdylu ale to prawda)[/quote]
rotfl ? to usunmy to forum i gadajmy na serverach...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum