ale moge jakos przetrzymac druga polowe stycznia bez wiekszych wydatkow...
Tak w ogole ta impreza jest na weekend wiec nie wiem czemu wszyscy nagle maja 1000 spraw na guowie... taki zjazd jest tylko raz w roku... tak wszystkim mowic chociaz watpie zeby pozniej cos nie wypaliuo...
20,21,22 itd odpada bo wtedy zbyt malo ludzi/miast ma ferie.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
hehe .. ja bym chcial zeby ten zjazd wogole byl. bo jak narazie sie na to nie zanosi
btw. bede musial ukulac jakis klan jak juz pojade .. mysle ze sie nazbiera troche ludzi bez klanu ktorzy to połaczom sie w jedna calosc
Jakby to ujac delikatnie... pierdol sie?
Albo spojrz na swoje zdjecie na forum i pokaz ten gest sam sobie w lusterku.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
[quote vitez] bla bla bla [/quote]
a ja ujme to inaczej "zjedz muj huj"
pierdolisz .. a jak narazie sie po poprostu nie zanosi .. kazdy mysli, podnieca sie a nikt dupska nie rusza. swieta itd. to znaczy ze po swietach cos zrobicie? moze i.. ale jak narazie sie nie zanosi wiec czytaj moj cytat do znudzenia :>
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum