Ja mam tak samo jak Spidi - dziala w obie strony, nic nie kopie, sam decydujesz kiedy wyleziesz z tego okna (kucniesz, strzelisz hakiem itp) a nie wszystko na sile ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
o kurwa
tutaj jeszcze brakuje tylko aliasow nucleara z topicu skroll od myszki czy jakos tak
ludzie z ctf to maja najbane przeciez te ostatnie posty juz sa na sile wjebane
puszczajac puszke przycialem opuszke...
konserwa mi spadla... nie bede tego jadla!...
rzekla moja kobieta... i wyciagnela kotleta...
a ja prawie mdlalem... krwia sie zalewalem...
palucha do polowy nie mialem... z bolu prawie konalem...
i na ziemie sie zsunalem... glowa w konserwe gruchnalem...
zobaczylem wszystkie gwiazdy... nigdy nie mialem takiej jazdy...
moral z tej histroii jest dosc krotki...
trzymajac konserwy uwazajcie na opuszki...
grzyb cycq czy ja powiedziale ze ten tekst jes do dupy? ja poprostu napisalem co onim sadze wiec nie dygaj, jak musisz pisac tu takie mierne tekty to musisz pogodzic sie z krytyka ;]
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 23, 2004 6:46 am
te jego pisanie wg mnie nie jest po zjaraniu ale ogolnie.
On jest taki gosciu z kosmosu juz :]
"psygarnij kropka"
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum