wiec brzoza jak by nie bylo przez 3 dni tylko wtapialem...ale ...na meczu czechyu niemcy i holanida lotwa udalo mi sie odbic calkowicie...a co do typow...za chwilke czechy dania...postawilem 100 zeta na czechow ...i kilka spotkan z wimbledonu
do wygrania niecale 300
trza trzymac kciuki ...jak dla mnie final ...hmmm
holandia czechy
i holendrzy odegraja sie za porazke 2:3 na ktorej tez nieco wtopilem...ale co za tym idzie caly czas czekam na zwyciewstwo van nisterlooja w klasyfikacji krolow strzelcow...postawilem przed mistrostwami na niego 30 zeta....
wiec...dzis trzymam kciuki za czechow...w polfinalach za holendrow (powinni pokulac portugalie...Ci juz dosc daleko zaszli...) oraz za czechow...grecja juz nie da rady....
[quote="ziuum"]ja stawiam finał portugalia-czechy[/quote]
Ja tak samo i dodatkowo na zwyciestwo Czechow w finale 8)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
[quote="vitez"][quote="ziuum"]ja stawiam finał portugalia-czechy[/quote]
Ja tak samo i dodatkowo na zwyciestwo Czechow w finale [/quote]
Tu vitez podobnie jak ja nie trafiles....
portugalia grecja...tego nawet ja sie nie spodziewalem...
to moze mala ciekawostka...
znalazlem wlasnie oferte z zakladow sportowych z pocztaku mistrrzostw
stawiajac na final grecja - portugalia ...i stawiajac jednoczesnie 10 (slownie dziesiec) zlotych do wygrania bylo 1188 zlotych LOL
ale final bedzie...
ojojojoj...
az sie nie moge doczekac tego pasjonujacego pojedynku...
grecja bedzie stala na obronie a portugalia urzadzi sobie konkurs strzelecki...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum