[quote="pyz"]Szanowyn rozmówco Grzdylo, uprzedziłem Cię - wizyta Skalara na coolnecie, po około 4 nieudolnych próbach wejścia z botem, skończyła się bootfullbanem z mojej strony, z tego co widzę na forum, kolega Skalar używał jak do tej pory jednego adresu IP [/quote]
-----------
Oj dziewczynko ... zdziwiłyś sie co do 1 IP
Narazie nie gram, ale juz niedlugo ;] kumpel robi mi nową zabawke do q2 ;] www.skalar_wsrod_zwierzat.prv.pl ^_*
_________________ brak pytań, za to jest odpowiedz = ZajebisTy
byk:
Oj dziewczynko ... zdziwiłyś sie co do 1 IP
Narazie nie gram, ale juz niedlugo ;] kumpel robi mi nową zabawke do q2 ;] www.skalar_wsrod_zwierzat.prv.pl ^_*
Nie, nie zdziwiłbym sie, za to nie zawiodłem się - czytać jak nie umiałeś, tak nie umiesz. Zresztą, jak tylko będe na servie to możesz być pewny że polecisz misiu z banem, jak tylko coś podejrzanego zauważe, nawet nie będe Cię ostrzegać.
jak tylko będe na servie to możesz być pewny że polecisz misiu z banem, jak tylko coś podejrzanego zauważe, nawet nie będe Cię ostrzegać.
Ja bym na servie banowal skalara bez czekania az cos podejrzanego bedzie. Po prostu za zaslugi
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
co, wyjscie ochujeli ? zostawcie ze skalara, leet on byl, jest, bedze. zawsze dzielnie mi towarzyszyl w lozy szydercow, kiedy ograniczniki pingowe mi nie pozwalaly grac (czyli przeszlo 80% calego czasu) i jakze umilal mi czas w lozy, piszac "luz, patrz patrz, specuj mnie!" poczym uczylem sie, ze mozna strzelac plecami... i to tak celnie. ;>
Jednym slowem, ... BBSTA !
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Jak można się domyślać, grając w cs'a skalar też czitował:) Pamiętam co najmniej jeden topic na board.counter-strike.pl. A najlepsze jest to, że zrobił skriny swoich wyników pod koniec mapy z wallhackiem w tle i wysłał do jednego z klanów, z prośbą o przyjęcie:) Później się wypierał, że to ktoś się za niego podszył:)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum