nie naciskałem 2 klawiszy, mam scrolla zresztą, drogi przyjacielu, polecam pliczek README.txt w NoCheat a ja, wyświadczałem przysługe komuś kogo lubie bo zostałem o to poproszony, a że jesteś dla mnie śmieciem to nie zawachałem się ciesz się, że nie spełniłem całej prośby pod tytułem "wyjeb tą bande geji z serwera" (czyt. PKS, z pominięciem oldboys)
Magnus, a ty jesteś fajny ;( chciałbym być jak ty ;( nauczysz mnie?
By niedorozwoj...
ciesz się, że nie spełniłem całej prośby pod tytułem "wyjeb tą bande geji z serwera" (czyt. PKS, z pominięciem oldboys)
Nawet domyslam sie czyja to prosba...
Pewnie Tanka albo Maliny... No i moze tez Adolf byc w to zamieszany bo przeciez on tez mnie nie lubi... Bo tylko w S "psucie zabawy innym" jest na topie...
nie naciskałem 2 klawiszy, mam scrolla zresztą, drogi przyjacielu, polecam pliczek README.txt w NoCheat a ja, wyświadczałem przysługe komuś kogo lubie bo zostałem o to poproszony, a że jesteś dla mnie śmieciem to nie zawachałem się ciesz się, że nie spełniłem całej prośby pod tytułem "wyjeb tą bande geji z serwera" (czyt. PKS, z pominięciem oldboys)
Magnus, a ty jesteś fajny ;( chciałbym być jak ty ;( nauczysz mnie?
a ty myslisz ze fajny jestes? czt. wczesniejszy post grzdyla[/quote]
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum