Wysłany: Wto Gru 28, 2004 5:43 pm
...no czlowiek...hehe ustawiasz sobie rozdzielczosc i te inne bzdety...a CFG..to taki plik tekstowy w ktorym to zmieniasz..a jest on w katalogu baseq2 "config"
takie cacko...jak chcesz to obczaj sobie moj albo Qnika.. jest na tej stronie http://smq2.w.interia.pl tu znajdziesz w dziale download 2 configi..sciagnij sobie popatrz o co biega..co ci sie podoba to skopiuj hehe no ale cos tam pozmieniaj i podmien..aby nie byly takie same teksty :D no i nicki jak czegos nie wiesz to pisz...albo stukaj do mnie na gg 1218695!!
i jest YO!
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
4) Po zakończeniu konfigurowania quake2 i cfg odpalasz grę klikając na nocheat.exe
Na czym polega te konfigurowanie?
W menu Q2 ustawiasz sobie dzwieki, klawisze, grafike itp itd. Mozesz to zrobic juz po odpaleniu nocheat.exe - to to samo co odpalenie q2... ndziwna instrukcje ktos napisal...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Wysłany: Sro Gru 29, 2004 5:08 pm
..no to ja juz nie wiem...ja tam nei mialem z tym problemu..przeciez to banal ..oj Pietrucha Pietrucha
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum