no no vitezik jest w swoim zywiole ! Rycerz Uczciwosci XXI Wieku ! STALO SIE I TYLE . wg mnie nie ma sie czym podniecac - pewnie masz niezly ubaw z chlopakami z pracy ! ha !
Ja chcialem tylko powiedziec tyle ze w mojej sprawie doczepili sie daty klikniecia przeze mnie na linka potwierdzajacego udzial w tym pucharze. Jak wielu z Was wie w lutym w Polsce jest cos takiego jak sesja i jesli mam byc szczery to troche bardziej mnie interesowalo to czy mnie nie wywala z uczelni niz to czy w odpowiednim czasie klikne na jakis smiechowy link dlatego uwazam ta sprawe za godna politowania a decyzje Bjorna za absurdalna...
_________________ Love me or leave me.
HEY! Where is evrybody going???
Witam...
Vitez idz sie przejdz po po parku lub cos w tym stylu i nie wchodz na ludzi z byle powodu. Szykac zwalu lubi kazdy ale po co??
Chcesz pogratulowac nieporozumienia zrob to na GG a nie bebnisz jak ta przekupka z jakiegos targu.
Zachowujesz sie jak jakis dzieciac....
p.s. Wiemy ze nie lubisz PKS juz nam tego bardziej tego nie musisz pokazywac.
No nieważne... bo ja tylko chciałem skomentować Blazejasa 2 posty wyżej... otóż [z całym szacunkiem] organizatorów nic a nic nie obchodzi jakaś 'smiechowa' sesja. Ustalili warunki i albo się stosujesz albo nie bierzesz udziału. Klikasz w porę i grasz. Nie klikasz - nie grasz [zabrzmiało prawie jak "zażywasz - przegrywasz" ] Nie ma w tym nic więcej. I twoją argumentację uważam za absurdalną.
Sorry za taki atak, ale mnie krew zalew jak widzę podejście ludzi do tak prostych spraw.
Tak. Mam nadzieje ze w tym sezonie PKS pokaza sie z lepszej strony niz w poprzednim. I nadal mam nadzieje, ze po tym malym potknieciu juz ich wiecej nie bedzie.
Niedopatrzenie ze strony Grzdyla - przyznal sie do tego. Niedopatrzenie ze strony Blazejasa rowniez - OK, bywa.
Tylko nie robcie tak wiecej
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum