Eh, a ty Kazpex naucz sie czytac, bo to czemu wybralam Tuska uargumentowalam wczesniej, a o wygladzie wspomnialam pozniej :P
Pozatym, aparencja kandydata na prezydenta jest wazna i nie mow, ze nie, bo mowiac, ze to dziecinne podejscie sie z Toba nie zgodze. Jak taki kulfon [bez obrazy] ma nas reprezentowac na arenie miedzynarodowej?
A co do polityki, to PISuary i tak maja wiekszosc mandatow w sejmie, wiec jeszcze moze PISowski prezydent? No piekna perspektywa ..
Dobra, koniec dysputy. Polityka polityka, kazdy ma swoje przekonania, kazdy walczy o co walczy, a niektorzy o nic nie walcza, bo ich to nieobchodzi. :P Dla mnie wazna jest liberalizacja kraju, dla ludzi z wsi jest wazna sprawa bezrobocia, dla emerytow i rencistow kwota przyznawanych im comiesiecznych "wynagrodzen", a dla studentow - platne studia czy tez nie ;)
Wiec co my sie tu klocimy, peace :)
Wysłany: Sro Paź 12, 2005 3:17 pm
Teraz Ciebie wogóle nie rozumiem bo nie masz podstaw podważać mojej nauki czytania (śmiech) eh zawsze bawili mnie tacy ludzie... Może taki był zamysł tego posta (lol) rozbawić wszystkich...(nieporozumienie-internet)
Co do wyglądu to reprezentowanie na arenie miedzynarodowej nie opiera sie na wyglądzie zewnętrznym (pomijając aspekty zależne od człowieka), to że ktoś jest dla Ciebie kulfonem możesz to zostawić dla siebie bo Ty równie dobrze możesz być i dla kogoś tym samym. Dlatego to jest dziecinne podejście.
Tak samo jak stwierdzenie, że "oni mają już dość dużo wpływów i władzy w Polsce" opiera się na względnym przejawie niechęci i argumentowane jest powyższym z braku innych sensownych wytłumaczeń takich jak kierunki polityki zagranicznej czy spojrzenie na rozwój energetyki jądrowej w naszym kraju.
A tak na marginesie to miałem nadzieję że polemizuję z osobą "na poziomie" ale widać się pomyliłem bo nie obeszło się bez złośliwości z Twojej strony.
pzdr
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Jak juz pisalam wczesniej [PATRZ POST POPRZEDNII- KONCOWKA!!!] , nie chce mi sie z Toba dyskutowac, co znow pokazuje, ze czytanie ze zrozumieniem w L.O. [ups, jesli chodziles of korz.. ] Cie obeszlo. Ja nie jestem flame person, a widze, ze szukasz zaczepki. Juz mnie wystarczajaco obraziles i dziekuje Ci bardzo ;) Jestem typem osoby, ktora nie zabardzo lubi sie z kims "konfliktowac"/ nie praktykuje tego IRL na necie tym bardziej.
Tak, jestem prosta i dziecinna. "Poziomu" nie trzymam i kompletnie nie orientuje sie w polityce. Ale przynajmniej moge na spokojnie przedstawic swoje argumenty i jestem z nich dumna :P I nie potrzebuje siegac do tanich chwytow z wyzwiskami, zeby kogos zmusic do wypowiedzenia sie. Dziekuje Ci bardzo jeszcze raz, milo bylo.
Tak tak, mozesz sobie to wytlumaczyc jak chcesz, bo mi to szczerze mowiac zwisa co pomyslisz o mnie. Wycofuje sie, bo nie mam argumentu, zagieles mnie, nie znam programow poszczegolnych partii [szajse, zdazylabym przeczytac, nie?] i moje prostactwo, ktore opiera sie tylko na wygladzie czlowieka wychodzi na wierzch! Normalnie Szerlok Holms .. Nic tylko pogratulowac!
AA w jednym sie zgodze ... internet jest boski jesli chodzi o takie flamy, bo nigdy nie ma strony wygranej ;) Peace.
Wysłany: Sro Paź 12, 2005 5:44 pm
lol ja bez powodu nikogo nie obrażam to po 1 i nawet nikogo nie obraziłem (to nie było moim zamiarem), nawet nie napisałem do kogo się tyczą moje słowa a Ty wyraźnie zahaczyłaś o mnie więc uważam że moja reakcja jest jak najbardziej uzasadniona.
Jeśli czujesz się urażona to już Twoja sprawa i wynika to z niezrozumienia się i tyle. A tak pozatym to potraktowałem Twoją drugą wypowiedź jako uzupełnienie poprzedniej więc powtarzam Ci poraz kolejny że nie miałaś podstawy mnie krytykować chyba że jesteś naprawde ograniczona i nie potrafisz tego zrozumieć...
Jeśli już się tak czepiasz to w Twoich wypowiedziach znalazłoby się pare "ortografów" i błędów merytorycznych więc nie ośmieszaj się atakmi skierowanym w moją osobę typu brak umiejętności czytania. Może to jednak Ty chodziłaś na wagary w szkole
Oczywiście jeśli ktoś nie chce się wypowiadać na ten temat, nikt mu nie każe tego robić więc nie rozumiem w czym Ty tak naprawde widzisz problem. A to że równie dobrze Ciebie i mnie nie obchodzi to co myślimy to więcej jak pewne ponieważ i tak nie dojdziemy do konsensusu w tej sprawie gdyż zamiast się wypowiadać nie ubliżając nikomu to kpisz z moich wypowiedzi. Internet czy nie to sytuacje w życiu wymagają jednak czasem przemyślenia. pzdr
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Ostatnio zmieniony przez kazpex Sro Paź 12, 2005 8:42 pm, w całości zmieniany 3 razy
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum