Wysłany: Sro Lis 09, 2005 11:28 am
no szyna a co bys polecil?? znasz jakies fajne miejsca... przyda sie taka informacja... wielu z nas wyjezdza po za rejon swojego miasta... dobrze by bylo wiedziec gdzie mozna sie przy jakiej muzyce pobawic ;]
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
13stka od zawsze mi sie kojarzy z tym pieprzonym Karaoke, a ze nie zabardzo lubie sluchac nawalonych ludzi krzyczacych "mniejjjj nizzzzzzz 0000000, oooooooooooo" to nigdy tam nie bywam :X
W Radiobarze jest jak w choince ;)
W Daytonie, hehe, w soboty, gdy wjazd For Women 5 zl, a for Men 10/15 zl = na jedna kobiete przypada 10 facetow.
Powinni tam wprowadzic takie cos jak sie praktykuje w UK = facet nie moze wejsc do klubu bez towarzyszki.
Edit//
Bylam w Bstoku w jakims Diademie ;) Taka nasza WZta :P
Wysłany: Sro Lis 09, 2005 2:54 pm
buhahaha... u nas kiedys w WZ byla segregacja... ale sie skonczyla... zaczeli kase trzepac to i segregacja sie skonczyla... kazwa no ale Nie zawsze karaoke leci... ;] wierz mi...
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
Bytom = D Z I U R A, unikajcie tego miasta, jak jush to tylko Piramida w Chorzowie (Glownie tekkno, ale w czwartki rockoteka) oraz Gwarek w Gliwicach (drogo ale zajebiscie )) heh
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Segregacja w WZ? :D Pierwsze slysze hehe .. musialo byc smiesznie .. ciekawe jak to wygladalo : Bachory wchodzcie, reszta nie? :) Ciez to klub dla 14 latkow :)
Wysłany: Sro Lis 09, 2005 4:23 pm
nie kazwa... z tego co slyszalem to w adidaskach nmie moglas wejsc... w spodniach szerokich ludzie tez mieli problemow... tylko Keni i barbni... teraz sie zrobilo dopiero ze kto chce ten wchodzi... ja tam nigdy nie uczeszczalem... dla mnie tam zawsze smierdzialo cyna
Gorzow podobnie jak Bytom. Pozatym dyskoteki mnie nudza, a widok ludzi zajebanych pigulami i prochem mnie zniecheca, ze nie wspomne o "jazda jazda gwizdki rekawiczki raczki w gore jedziemy!" ....
Chodze do zwyklych pubow, na browara i tequille. Lub do znajomych na flache, konczy sie upodleniem totalnym i domyslami "jak ja wrocilem do domu?" na zajurzt. Typowy polak
Do 31.10.2005 bylem typowym polakiem, meczyk/spotkanie ze znajomymi w pubie, flaszka u znajomych. Ogolnie w bialym nie ma nic ciekawego wiec nie ma co polecic, lepiej jechac do sasiadow zza granicy blisko i wypas. =]
hm..jakos tak wyszlo ze mieszkam w swidniku...mala miescina (15km od lublina) nie ma co sie oszukiwac-jedynie ok 50 tys ludkow. Ale mi osobiscie wcale to nie przeszkadza. Nawet sie ciesze gdyz nie lubie duzych miast.
a co sie robi u nas...jesli ktos lubi kluby ma do wyboru:
ISKRA- kiedys kiedys bylo ok..wtedy nazywalo sie to owo bardo-tak jak nie jestem milosniekiem techno(ale czasami sobie cos poslucham i pokicam) to wtedy imprezy byly ok...dzis-glownie hip hop ..rmb (ewa sonnet - LOL ) gnojstwo..dymy itd.. jak dla mnie duuzy minus. Ale raz na jakis czas sa imprezy z cyklu Sound Factory Series-musze przyznac ze odwiedzilem te i owa i bylo ok. Ludzie calkiem inni wtedy byli..inna zabawa..inne wrazenia -niestety te impry z cyklu sfs sa rzadkoscia...wiec lipa ;/
dalej..
PIK-kurwa...kiedys kiedys takze..bywalo ok..lazilem tam -ale zawsze trzeba bylo przyjsc w kilku..najlepiej jeszcze jak sie schodzili starsi z twojego osiedla..bo dymy byly czyms normalnym-moze to dziwne..ale tam naprade potrafilo byc fajnie...dzis? ;/..dym na dymie...w tle leci mandaryna..no nie mam slow poprostu ..lipa i tyle ;/
MAX-niestey juz nieczynny -ale bywalo zajebiscie(jak sie znalo kilku ludzikow bo tez nie bylo zaciekawie ;p) moze kiedys jeszcze otworza
ogolnie to tak to wyglada odnosnie klubow-kiedys kiedys gdy mialem 17-18 lat to mnie to rajcowalo...jak i wiele innych rzeczy...
a dzis? smiac mi sie chce z tego co widze i wali mnie to..- prawie wogole nie bywam w tych miejscahc..bardzo rzadko-tylko gdy zaciagna mnie znajomi...wole co innego; w lecie..na wiosne najlepsze sa grille..i ogolnie wypady w plener z czyms procentowym i oczywiscie znajomymi...pzoatym domowki, wypady do barow(jest kilka wporzadku-polecam LABIRYNT lub CAFFE LULU) czy roznego rodzaju sesyjki rpg oczywiscie zakrapiane...a i zapomnialbym o domowkach ;p(te sa najlepsze ;])
wsrod dzwiekow puncrockowych, hardcorowych, metalowych-ogolnie czegos raczje mocniejszego nie bede sie wdawal w szczegoly...w gronie znajomych-mozna pogadac..napic sie ile kazdy ma ochote...bez dymow i cwaniaczkow po metanabolu, dresow-wsrod ludzi z ktorymi mozna i sie posmiac i poodwalac jaja ale i inteligetnie podyskutowac i nad czyms pomyslec... to jest to(dla mnie)
Wysłany: Sro Lis 09, 2005 8:47 pm
Krib skoro zamieszkujesz Białystox to chyba najblizej lezy was wschodnia granica ?? czyzbys sie tam wybieral na imprzy z cyklu, Ja Pahadim z Polszaja? ;] Ja liubliu paruski druh... hi hi nie no zartuje sobie tylko...
pyzaty wiec gorzowa nie polecasz ?? eh nawet Yokai poopowiadal co u niego mozna... skad wiecie czy wsrod graczy nie ma sluchaczy Mandaryny Sux ;p osobiscie nie jestem fanem, ale dupa z niej niezla
zauwazylem iz wielu z was gra w gry fabularne... to dziwne gdyz mnie nigdy nie bawily te sprawy... zreszta nie zaliczal bym ich do tzw imprez. no ale wlasnie o to chodzi w tym topicu zeby poznac poglad innych na temat "zabawa", "impreza", "szal Cial" :>
Kazwa nie wiem czy wiesz ale na ul... hm... qrcze nie pamietam. tam gdzie Mexico Bar... kolo rynku otworzyli knajpe. naprawde tylu plastikow na raz nie widzialem... kobiety tez jak z jednej maszyny podobne do siebie i wogole. dziwna knajpa. jak z fimow. wszyscy piekni i wogole. a moze byli piekni bo zawsze przechodze tamtedy z promilem za pasem no nie wiem.
aha... BIBY DOMOME, GRILL W PLENERZE - R O X ! ! !
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum