Grzdyl alez masz zart, poprostu w zyciu lepszych grypsow nie slyszalem....pomysl czy nie wziac udzialu w jakims konkursie .... szok.
Ps. Matrix idziesz w zla strone...
Wszyscy sie do mnie zglosili oprocz ziutka. Jak ktos ma z nim kontak to moze niech mu przekaze zeby sie do mnie zglosil z haselkiem oraz IP.
_________________ "Fascism should more properly be called corporatism because it is the merger of state and corporate power." - Benito Mussolini
It IS MY NO TO FASCIST IRAQ OCCUPATION !
pyz a ty always przeciekasz...
78% kobiet w Polsce potwierdzi ze budzik nie pada ze zmeczenia...
szyna popatrz popatrz... troche pokory to zdradze ci sekrety grypsowania cobys w przyszlosci jak juz pojdziesz w swoja strone mogl sie dogadac z kolegami z celi... rownie dobra metoda jest obejzenie symetrii ale watpie w twoje mozliwosci interpretacyjne...
ja przynajmniej wyciagam wnioski a ty idziesz w zaparte...
chociaz zdajesz sobie sprawe z bledu (przynajmniej tak sugerowalo twoje zachowanie) ale dalej - mimo przeprosin i obietnicy zweryfikowania swojego zachowania w stosunku do mojej osoby - robisz ciagle to samo...
i to jest smutne... zaden ortograf nie przebije twojego zachowania...
nie po tylko na...
a poza tym z kazdym juz sie widzialem in real...
pyz sie zmienil po burzy hormonow...
a szyna zawsze byl prostakiem
szyna jest fizyczny wiec pewnie chcialby zalatwic sprawe silowo...
z pyza kazdy musialby byc przywiazany do krzesla zeby w chwili zlosci strony nie rzucily sie na siebie... ale jesli mialbym wybierac to bardziej chcialbym podyskutowac z pyzmenem ktory ma swoj punkt widzenia (nie zawsze sluszny) i stara sie uzyc wlasciwej riposty a szyna bazuje na prymitywnym i prostym zarcie + rzuci 'przecinkiem'...
misiu to mow sobie do swoich pluszowych przyjaciol...
a przepraszac to mnie nie musisz bo i tak mam w dupie twoje przeprosiny... sa warte tyle co nic... raz juz przepraszales i pusciles wiazanke ze wiecej nie bedziesz itepe... po powrocie z wow znowu zaczales wiec biore poprawke bo jeszcze nie dorosles do konsekwentnego realizowania postanowionych celow/zadan...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum