f3jk ciagnij faje ? :O <- moze krotsze ale z przeslaniem
Nareszcie wrociles do swojego stylu . Bo te zdania zlozone (no... prawie) w poprzedniej wypowiedzi to jakos tak nieszynowato wygladaly
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
[quote="Matrix^^"]kiler nie mowie o wszyskich sa wyjatki typu caz albo szyna co ze mna potrafia rozmawiac a np white spierdalaj sid bawi sie i kickuje na mircu...eh[/quote]
znajdz w tym jakies dobre strony ............. moze jestes popularny ................. e albo lepiej zapomnij i tego nie czytaj :/
white jest w tfoim wieq... (gdzies tak) Nie przejmuj sie... wkoncu sobie zarobisz na szacunek u wszytkich... ;] Narazie cale forum cierpi na brak szaczunkq... w sumie to cala scena q2... ;] Ale co tam... jak mi sie bedzie chcialo to mam pelno screenow z klootni na qlnecie... zestawie to i zamieszcze gdzies tu... bedzie wesolo...
_________________ "Wants to be a hunter again
wants to see the world alone again
to take a chance on life again
so let me go"
szacunek do ludzi na scenie q2ctf zniknął wraz z pojawieniem się dzieciarni, z masowym dostępem do internetu, z pojawieniem się ludzi z zestawu "to tylko internet, pierdoli mnie to, ja się naćpałem/najebałem i wpadłem postrzelać a ty wypierdalaj".. z czasem to się rozpowrzechniło, nasza scena się skurczyła, praktycznie każdy każdego zna, są "obozy", jedni się lubią, inni nie, i tak już pozostanie.. bo kółko wzajemnej adoracji na scenie q2ctf to jak banda obściskujących się pedałów (nie urażając nikogo )
hyh pyza to jezeli sa wspomniane przez ciebie "obozy" to moze podzielic forum na "lamasy" i "mastachy" oraz "Kim to ja nie jestem! i jaki jestem wazny na scenie" ;] ... wtedy nie bedzie zadnych bluzgow itp bo kazdy bedzie pisal do swoich ziomkow i bedzie smerfastycznie
szyna n/c
A lubie Adolfa, bo ma czerwony nochal :D [eh, kojarzycie piosenke "Rudolf, theee reddd noseee reindeerrrrrr, hasss a very very shinyy noseeee"]
A tak poza tym wszystkim, to dzis gadam bzdury, bo zaliczylam pieprzne programowanie w Delphi, ktorego do dzis nie kapuje :D I ktos mowil, ze nie znam sie na komputerach .. ha!
white jest w tfoim wieq... (gdzies tak) Nie przejmuj sie... wkoncu sobie zarobisz na szacunek u wszytkich... ;] Narazie cale forum cierpi na brak szaczunkq... w sumie to cala scena q2... ;] Ale co tam... jak mi sie bedzie chcialo to mam pelno screenow z klootni na qlnecie... zestawie to i zamieszcze gdzies tu... bedzie wesolo...
Kazwa
Kribol
a chciałem poprosić Adolfa by mi dał q2, bym pograł z Wami.. a teraz to pierdole, foch mode on, złamaliście mi serduszko, jest mi przykro, idę napisać do bravo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum