to tak patrze, same zjeby na tym turnieju beda, to i ja. wkoncu z pyza i wiekkongiem umowilem sie na miche ryzu. Ale wiecie, na bym sobie tam na tym turnieju cos zagral od niechcenia, ( pyz pizdeczko ty tez ;P ) takze zrobcie tak zeby bylo dobrze.
Szyna ale ja cos slyszalem ze szefowie cyberlandu to abstyneci
Wiec moze sie podzieli i z nami bo co sam wychleje ?? Nie damy mu...
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
uff jak to dobrze ze ja nie pije wiecej dla was ja sok wy sake kto predzej padnie :>
A tak apropos miseczka ryzu + kurczaczek obowiazkowo:P a Vitez mi mowil ze obok gdzies zaraz jest Wietnamska restauracyjka
kfa kfa kfa q a ty to ten opis to chyba masz z leksza nieaktualny
A kaczke z grilla to tez bym zjadl :*
Oj nie ale to juz zaczyna byc bezczelne, jak wy mu jezdzicie. NIe zdziwie sie jak nie przyjedzie albo przyjedzie i wam na start wszystkim dopierdoli Tak rach ciach i Szynkos na 3 miechy w gips
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
a co do kaczki z grilla to spierdalaj ;* bo next time piaseczno#2 (MIALEM NIE PRZYPOMINAC ?) Ciebie wrzuce na grilla i oszamie ;d albo Cie z piotrkiem(nie podawac xywy ;p) zamkne w szafie :]
kfak: zyziuuuu .....
zyz: co ?
k: spisz ?....
z: NIE!
2min ciszy
k: zyziu....
z: e?
k: spisz?
z: przestan bo Ci zakurwie !
3min ciszy
k: zyziu...... spisz?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum