hahahah moim zdaniem berni ma takie problemy i rozterki umyslowe bo mu siurdak nie urusl hahahaha nie przepadam za policja ale berni jak by ich nie bylo to by cie kazdy w dupe ruchal bez mydla i nie mial bys sie komu poskarzyc nawet... wiec glos tacie takie poglady moze da ci na lizaka za to
nuta dla cazwy:) DjGeorge(Lady_Pank) -Zawsze Tam gdzie Ty
jak nie bedziesz mogla jej sciagnac wysle ci na meila;)
_________________ Będę szedł dalej nawet pod wiatr i pod płomień tam gdzie nawet nikt nie ustoi i nie przetrwa.. Poddam się wtedy kiedy ja sam sobie na to pozwolę, a nawet zginę dla Was! bo nigdy nie zostawiam swoich
Bernie nauczy sie jednej zasady odnosnie internetu, z adminem sie nie dyskutuje, on ma zawsze racje, a jak nie ma racji to i tak ma racje. Olej albo idz plakac w kat.
[quote="Krsnick02"]Bernie nauczy sie jednej zasady odnosnie internetu, z adminem sie nie dyskutuje, on ma zawsze racje, a jak nie ma racji to i tak ma racje. Olej albo idz plakac w kat.[/quote]
kto ci powiedzal ze ja sie czegos nauczylem dla mnie nie ma roznicy czy admin czy jakis lepek :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum