ludzie z mojego teamu (toplez, qlimax, kazwa, kurz, bator, ot ) ;) Odezwac sie do mnie .. tzn nie z mojego teamu, ale z tej ekipy .. Kurz ty nie musisz :P
Jak sie nikt nie odezwie, to ja z Kurzem i tak se poradzimy ;D
U nas 4 osoby miały przerwe, poza tym chyba jest różnica między np. kurzem, vidmem, którzy mieli przerwę, a którymkolwiek z naszych pauzowiczów. Dla mnie mogą być jakieś zmiany, ale mogę grać też tak jak jest.
dobra jakos se poradzimy a co do wypowiedzi matrixa to jest roznica jesli ktos 2 tygodnie nie gral bo mu sie nie chcialo i wroci z dania na dzien zagra mape i gra tak jak wczesniej niz ktos kto grał w inna gre gdzie movement jest kompletnie inny ( dzieki temu ląduje przy kazdym zakrecie w scianie) i inne przyzywyczajenia jedyne co wspolne to strzelanie ja musze troche pograc by znow przestawic sie na q2 mi nie wystarczy jedna mapa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum