Jak cos to polecam League of Legends, gra juz pare ludzikow ze starego ctfa. Nawet ostatnio organizowali turniej na East Games United, takze scena jest calkowicie do przejecia w tej ekipie graczy sa ( ziut, puch, taz, vmp jr, crew, ja, grimlock, messiah i chyba jeszcze ktos. Takze zapraszam, jak cos to odzywac sie na gg to pomoge zaglebic sie w tajniki gry . Pozdro 123 bez odbioru.
Tygrys na quake.parks.lv cały czas można pograć w sznurki (ctf'a) na przyzwoitym poziomie trochę pingu jest ale da się grać...poza ruskimi i ruskopodbnymi sporo szwedów i parę postaci xs4all więc nie marudź że nie ma gdzie tylko przyznaj się że nie masz serca do tej gry i tyle pozdrawiam
serce mam Marys, z czasem gorzej ;P i komp (czyt laptop) byl niezabardzo, teraz mam nowa maszyne, ciagnie z 1500 fps w q2 w 0.6s to moze zajrze kotregos ladnego dnia lol
[quote="szyna^"]Jak cos to polecam League of Legends, gra juz pare ludzikow ze starego ctfa. Nawet ostatnio organizowali turniej na East Games United, takze scena jest calkowicie do przejecia w tej ekipie graczy sa ( ziut, puch, taz, vmp jr, crew, ja, grimlock, messiah i chyba jeszcze ktos. Takze zapraszam, jak cos to odzywac sie na gg to pomoge zaglebic sie w tajniki gry . Pozdro 123 bez odbioru.[/quote]
Kurwa jak juz gre rzucam bo mi sie znudzilo to sie dowiaduje ze ziomale graja. Pierdole taka robote ide spac ;p
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum