Wysłany: Sro Cze 04, 2003 5:47 pm
Mow mi po xywie, nie po imieniu ok ?
_________________ Niech lag bedzie z Wami !! !! !!
cerberus [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 05, 2003 2:19 am
Ajser zablysnal swoja elokwencja... Tak na marginesie, ciezko jest czytac Twoje posty, bo robisz dzieciece bledy w pisowni... A zjebem to Twoj tata jest, bo cie splodzil zapewne z gorskim kozlem...
juz ci mówiłem z 3 razy łajzo jak ci sie nie podoba to sie tu kurwa nie wpisuj niedojebie... a ze śpisz ze swoim ojcem i lubisz jak cie dotyka to nie moja wina !
cerberus [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 05, 2003 4:14 pm
Nastepnym razem pomysl zanim cos napiszesz dziwko...
nie czytałem all ale icer miazdzy
cyt icera
"juz ci mówiłem z 3 razy łajzo jak ci sie nie podoba to sie tu kurwa nie wpisuj niedojebie... a ze śpisz ze swoim ojcem i lubisz jak cie dotyka to nie moja wina !"
on ma coś z głowa ten koleś?
ze go nie zabanowaliscie jeszcze
n/c
Zyczliwa rada...
Jezeli nie chcesz podzielic losow cerberusa to zastanow sie co chcesz napisac... Mamy dosc hamstwa na serverach a ty jeszcze na forum rzuczasz wulgaryzmami na lewo i prawo... To ze potrafisz kogos wyzywac o niczym dobrym nie swiadczy...
Tylko zle o Tobie... I nie wyjdaje mi sie zeby to bylo odosobnione zdanie...
[quote="Icer"]z głową .. to chybau ciebie jest nie dobrze .. przeczytaj a póznij sie wpisuj ..[/quote]
no własnie przeczytałem i wkleiłem ...
duzo na tym forum nie siedze ale gdize widziałem twoj post to był bluzgi
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum