Pierwszy zgadlem ale nie chcialem podpowiadac, Tiger tez mogl sie wstrzymac (zdziwilbym sie gdyby np Turin czy killer zgadli co to WF).
A server moge ja postawic, wieczorkiem/w nocy na ceronie dosc znosne sa warunki (nie spodziewam sie wielkiego obciazenia na taka gre z innymi modami...).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Viciu to montuj serva i wrzucaj gdzies na ftp mody tak zeby kazdy mogl zassac jedna wersje by nikomu sie nie krzaczylo i bedize fajna zabawa , mam nadzieje
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 21, 2003 10:37 pm
co do tego WF to przyznaje ze choc troske cytalem o q2 modach to o tym nie mialem zielonego pojecia
Viciu to montuj serva i wrzucaj gdzies na ftp mody tak zeby kazdy mogl zassac jedna wersje by nikomu sie nie krzaczylo :P i bedize fajna zabawa :P, mam nadzieje :P
Skoro ja te mody bede ssal z captured.com to i wy mozecie :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ja jeszcze nie ssam ;P wiec wy lepiej zacznijcie ssac to bedziecie mogli sie tych modow naumiec zanim server stanie.
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 22, 2003 1:46 pm
Roger!
Full Automatic Ssania Process
Status: Changed to Enable
tylko proshe nie zabijcie, ale nie moglem sie powstrzymac, co za kupa
debesciak to "budzi respekt" i ten odpadajacy tylky zderzak, a wlasciwie chamska atrapa przyczepiona na nity.. co za wieś
No to Git Vitez jak postawisz server to ogłos to all na Forum ja ogłosze to tez na www MoD i postaram sie ogłosic innym ;] tylko powiedz jaki MoD bedzie najpierw ja jestem za Paintbollem i za Kurczakim i bedziem sie dobrze bawic wiec czekamy tylko na serv ;] ja juz zasysam mody ;]
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
zajebiescie maska zachodzi na lampy przednie hehe ... profesjonalny tunig niezle .:D zaspawane dzwi fajni wyglądają bok mi sie podoba ale tyl i przód to wies jak hu..
Vitez sciemniasz, juz pewnie tam amsz ponad 50% :P nie badz zyla podziel sie :P
Mam dokladnie 0% , jeszcze nie zaczalem szukac modow :P
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum