Hehehehe Tez zaczołem w to grac gra jest bardzo wciagajaca juz mam avatara i mam nicka HardcorePAPA :p no i mozna by sie takkiedy spotkac na gunie i se bograc polacy z polakami
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
nick: kilerj
nie do konca czaje o co chodzi w tej grze ;s
no jzu wybralem server dla lamuszkow :] wybralem pokoj [łał]
i nawet pojazd wybrałem ! [najpier wybra;llem, pozniej readme na www czytalem ze to pojazd ]
no ni by all pieknie.
wchodze do gry..
jest moj ruch...
wiem tylko tyle ze spacja sie strzela
a moc strzału jest na dole
jak zmieniac bronie, celowac, poruszac sie mozna?
co tam dalej..
aha!
miałem loterie i wygrałem grzmoty [samo sie wylosowało, bo ja nie umiem zatrzymac....]
no i nie wiem czy to to ale miałem taki zółty pasek z goory do dołu ...
nie kumam nic
na www jest taki a'la przewodnik ktory nie opisuj etego ;s
HELP MY FRIENDS ;]
spacja strzelasz..
ruszasz sie strzalkami prawo lewo
kazdy pojazd ma inna bron ( dodatkowo masz po prawej na dole 1 , 2 , SS to sa rodzaje strzalow )
Jak masz loterie to samo zatrzymuje. a zolty pasek ( promien sloneczny? , czy tam jak by piorun ) to dodatkowy damage.
Wysłany: Pią Lut 27, 2004 9:18 am
Skoro pomożecie to mam pytanie
Grałem ostatnio najnowsza gre nazywa sie Quake 2 i mam kilka pytań, prosze potraktowaćje poważnie.
Może mi ktoś powiedzieć czym sie strzela w niej???
A jak juz sie pytam to: gdzie na mapie moge zlaleźć blastera, bo ta broń jest najlepsza ze wszystkich i miażdzy 1 strzalem każdego????
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum