log z gry
czas gry ok 5 min
KAI]variat ate MaY-DaY's rocket
kolacja was cut in half by MaY-DaY's chaingun
**** raul is using a modified client. ****
raul was kicked
raul disconnected (4 red, 3 blue, 2 spectators)
dh.eddie was blown away by MaY-DaY's super shotgun
dh.eddie lost the RED flag!
**** p is using a modified client. ****
p was kicked
p disconnected (4 red, 3 blue, 1 spectators)
MaY-DaY returned the RED flag!
[KAI]variat got the RED flag!
Map vote for lfctf4 has failed.
kolacja was cut in half by MaY-DaY's chaingun
dh.eddie was cut in half by MaY-DaY's chaingun
kolacja was railed by MaY-DaY
Robo caught kolacja's handgrenade
kolacja ate MaY-DaY's rocket
dh.eddie was railed by MaY-DaY
kolacja disconnected (4 red, 2 blue, 1 spectators)
Creating DS buffers
...using secondary sound buffer
dh.eddie ate MaY-DaY's rocket
MaY-DaY defends the RED's flag carrier.
[KAI]variat almost dodged ruCHacz's rocket
[KAI]variat lost the RED flag!
har changed name to p
ruCHacz returned the RED flag!
ruCHacz captured the BLUE flag! (held 169.7 seconds)
ruCHacz gets an assist for returning the flag!
ruCHacz gets an assist for fragging the flag carrier!
p entered the game (4 red, 2 blue, 2 spectators)
MaY-DaY got the BLUE flag!
[KAI]variat got the RED flag!
[KAI]variat ate ruCHacz's rocket
[KAI]variat lost the RED flag!
<BLUE> [KAI]variat:
ruCHacz returned the RED flag!
<RED> ruCHacz:
p was kicked
p disconnected (4 red, 2 blue, 1 spectators)
itd
nagminnie cheaty sa z 195.177.196.0/24
dodam ze server nie jest NC only wiec normalnych klientow niekopie ... kopie z azmienionego NC lub franka
statystyka 3 cheaterow na 5 min. Wiec dalsza dyskusja niema sensu Tylko glupi kluci sie z faktami
Ja tam widze 2, pozatym to jakies lamy I tak dostaja po dupie mimo, ze maja podmienione modele. A zeby bylo ciekawiej, rowniez uzywam podmienionych modeli techow, quada i wybuchow rakiet, mam tez inny skin do gibow I'm a cheater, ban me!
"orlan": Wczoraj gralismy z trzecioligowym klanem na poznanskim serverze goscie byli z zagranicy praktycznie z akazdym razem trafiali z reila przegralismy 20 do zera moze wiecej. Oczywiscie mozecie powiedziec ze jestesmy lamy na zazuty o boty nawet sie niewykrecali wiekszosc miala NC ale server niezabezpieczony wiec wpuszcza fejkowe NC. ...
Nie wiem czy mysle o tym samym ale trafilem na ten wasz mecz chyba z tym klanem na lf 1 jezeli mowimy o tym samym, zabawilem tam ze 2 min ale zobaczylem co i jak, patrzylem jak gracie wy i oni. No i stwierdzam tylko tyle ze kolesie mieli pojecie jak sie gra. Grali TP kontrolowali, quady i mieli Cap'a za Cap'em, no a wy... rownie dobrze moglo by was tam nie byc przykre ale prawdziwe .Tak jak mowi szynkos jak sie nie gra to sie pozniej szuka wymuwki. Najlepiej pokaz demko swoje Oraln zobaczymy jak to oni trafiali kazdego prawie raila i jak ty tam lamiles i nie pierdol ze sie nie zobaczy tam nic bo sie napewno zobaczy czy trafiali tak ladnie z raila czy nie.
Cytat:
orlan: No wlasnie wreszcie ktos sie normalny odezwal !
Nie wiem czy ty dobry tytul nadales temu topicowi... Chyba nie powinno byc "CZy coolnet powinien byc NC required ?" tylko -------> "Kto sie ze mna zagadza niech mi wylize dupe a na reszte sram, JA wiem swoje"
Chociaz mowisz ze cool nie bedzie NC, wiec moze sie jednak zgadzasz z czescia osob ktore tu sie wypowiadaja
Teraz aluzja chyba do Adolfa ??
Cytat:
orlan: wlasnie to jest filozofia dobrego cheatera
1. cheatow nieudostepnia sie innym a szczegolnie adminom serverow.
2. Lekcewazy sie i wysmiewa ten problem publicznie bo wtedy mozna zrobic na serverze wrazenie na innych gdy samemu sie cheatuje.
3. Krytykuje sie za upublicznianie cheatow bo traci sie przewage nad innymi.
A to mialo byc zabwne ?? Nie jest !! Bo kazdy wie ze Adolf to stray cziter i czituje ile wlezie, tak samo jak kazdy wie ze Orlan to maniak czitow i bedzie scigal Cziterow do usranej smierci
A na koneic dodam ze mi to rybka czy jest NC czy nie, wole duzo bardziej bite Me, ale kiedy ma do wyboru: grac sobie w spokoju w Q2 a prosic sie o zdjecie mi bana albo byc kopanym z jakis tam serwerow to wybieram sobie spokojne granie
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
"orlan" Wczoraj gralismy z trzecioligowym klanem na poznanskim serverze goscie byli z zagranicy praktycznie z akazdym razem trafiali z reila przegralismy 20 do zera moze wiecej. ..
Orlan chyba (nie jestem pewien) mowiac trzecioligowym klanem miales na mysli trzecia lige w CB.
A mnie sie przypomnialo ze wy graliscie z Lotewskim klanem "First Dream Team" bo skrot mieli "1dt" no to nie wiem czy chcialbys sie tego dowiedziec (albo wiedziales i sciemniasz myslac ze i tak nikt tego co mowisz nie sprawdzi ) ale ten klan niestety jest w pierwszej lidze CB. Tak zwana "Premier League" . Sadze ze to moze rozwiac troche watpliwosci co do ich raila...
Pod tym linkiem mozesz sobie pocztyac o klanach w CB i sie zorietnwac co i jak -----> chyba ci sie przyda
c.d.n ..........
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
wylacze q2admina moze frekwencja sie poprawi na coolu .....
Nieglupie :)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
[quote="Wspolnik"]...ale ten klan niestety jest w pierwszej lidze CB. Tak zwana "Premier League" . Sadze ze to moze rozwiac troche watpliwosci co do ich raila...[quote]
masz racje, moj blad
ja wprowadzilem Orlana w blad mowiac ze to 3-ligowy klan
w sumie to mnie pocieszyles bo z pierwszoligowym klanem przegrac tyle to nie wstyd
adolf dobrze powaida .. a ze orlan jakies tam ma dziwne pomysly to normalne no cheat to syf . bniedlugo to ni eebdziez kim grac przez jakeis kurwa wymagania
Vitez, od niego wieje zajebista ironia, a od Ciebie zawialo blaznieniem sie :P
A bo zlego smileya uzylem :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum