Grzdyl nie ma czasu na tak przyziemne sprawy jak wyjaśnienie swoim rodakom, dlaczego członego jego klanu odstawił wioche, założe się, że w mniemaniu Wojtka wszystko jest wporzo.. Pozatym on woli przeglądać czasopisma by porównywać moje wypowiedzi do nich i szukać kolejnych sposobów jak mi dojebać, co mu niestety jeszcze się ani razu nie udało :/ idę jeść dalej lody może później wymyśle coś fajnego do daleszej części flamewara
KJ (F1 ) 27 Sep 20:12 Reply
A mix of polish and finnish players (jore and Mr.2). lol that has to be the lamest clan ever. (o cudownym klanie S)
wkurwiaja mnie takie licytacje...
i ze to niby ja wyszukuje argumentow zeby sie przyczepic...
skoncz lepiej...
a co do wyjasnien to musze najpierw dowiedziec sie w czym tkwi problem... powiedzieli mi ze wchodza przez NC... skoro maja tego samego quejka nic dziwnego ze im wyskoczyl wspolny BUG...
no stary to sie przejed do bialego i niech smoku odpali ci swojego q2 ok?
tez tak mialem ze na maxymalnie czystym dysku twardym nagralem wszystko od nowa to mialem TEN SAM BLĄD... wchodzilem przez nocheat.exe a uruchamial mi sie normalnie... i tez nie wiedzialem jak sobie z tym poradzic (pomoglo low-level-format ) ... a teraz zrozum smoka - ktory jest potrzebny w danej chwili na walce a nie zdazy walnac formatki i nagrac wszystko od poczatku... tez bym zrobil dokladnie to co on zeby swoja obecnoscia wspomoc klan...
i moze masz racje... jestem idiota bo nie potrafilem normalnymi metodami rozwiazac tego problemu...
a z tym fejk msg to i tak jestem pod wrazeniem ze wykombinowal jak mozna obejsc system
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum