service pack do win98? a to dobre, Kabanos, oświeć mnie proszę, głupiego windows lusera, gdzie takie magiczne soć jak "service pack" do 98 dostane? chyba, że dla Ciebie "service pack" to SE, jak tak to "wporzo.pl"
a moze to wina sterownikow do karty graficznej?ja co prawda dzialam na Xp ale wiem ze mialem porblemy z q2 np. Software grafika i poznije cos jeszcze ale zaopatrzylem sie w najnowsze stery i g00d bylo
Pozdrufka, TuR!n
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
doprawdy? nigdy nie słyszałem o "service pack" dla Windows 98. fakt środowisko Windowsów jest mi conajmniej mało znane, ale coś takiego to IMHO totalny absurd, a nadal nie dostałem żadnego linka ani nic od autora tej cudownej wypowiedzi
Szyna, a daj no mnie linka, z tego co ja na microsoft.com wyczytałem, "servie pack" dla Windows 98 to "update" do Windows 98 SE (ten, o który mi chodzi), więc nadal nie widzę *service pack* dla *Windows 98 Second Edition*
Win nie jest zly, tylko trzeba wiedziec do czego go uzywac, bo jezeli ktos stawia servery na tym i potem narzeka .. to sie wcale nie dziwie, ze 'generalnie windowsy to badziewia'.
Anyway, microsoft juz nie supportuje innego winxp niz winxp z sp2, wiec warto to possac mimo wszystko ... i najlepiej ze strony m$. Bill nie jest taki zly ;P
mówisz, że taki ble -- powiedz mi, co poza Microsoft Windows umiałbyś normalnie jako desktop używać? Tak, żeby mieć arkusz kalkulacyjny, jakąś małą baze danych, kalkulator, edytor tekstu, przeglądarke etc. I ani mi się waż mówić o "Linux Mandrake" czy coś w tym stylu, bo od tego to już lepiej używać Windows 3.11 :/
ja osobiscie nie umial bym niczego innego uzyc z xp mam problemy
linux to dla mnie juz czarna magia. a ze winy sa badziewne to juz od niejednego usylaszem tyle. sam osobiscie nie mam zdania na ten temat ;o
Wysłany: Sro Sty 19, 2005 8:48 pm
winy sa zajebiste/..uzywam xp'eka...i jest git ale wada jest to ze ma za duzo dziur
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum