Są ale my się tak z tym nie obnosimy...
Zresztą niezłe z nich burki bo wjadą na serv nabiją pełno fragów i później walą tekstami że w CTF-a grają lepiej od nas
No sorry...
_________________ I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę,
bo sam jestem największym skurwie... w tej dolinie!!!
sta kozaki - rotfl , nie wiem o co biega
szyne chciałem sprowokowac zeby q2 włączał czasem ;s
ale spoko sensei ;d rozumiem ze chcesz być fajny...
bo dmowcy doszli - bez nich was minusujemy ?
i przynajmniej u nas nie ma/niebyło jakichś fejków ;d
nie to żebym miał coś do xm ;d
buahha
pozdro
Wysłany: Sro Sty 19, 2005 8:54 pm
..nie no nie moge...Sensei ma racje...wejda burki z DM'a ...tak jak to widzialem wczoraj...staneli w 4 na defie przykleili sie kazdy w jednej pozycji..najebali fragow...a pozniej sie chwala ze kozaki
a zaden kurwa nawet nie ruszy dupy...i nawet nie wie co to grapple...i flaga:/ ...no ale Obuch i Broom (sorry jak pomylilem nicki) juz sie zaklimatyzowali i czaja:)) ich sie to nie tyczy
a stanac z ampem na defie i bronic...to prawie kazdy potrafi...gorzej jak sie nie ma ampy...prawda Ave
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
ziomek [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 19, 2005 9:07 pm
wlasnie z ampa to kazdy kozak moze byc a bez ampy juz taki cfaniak nie jest.Pisze to ogolnie
..nie no nie moge...Sensei ma racje...wejda burki z DM'a ...tak jak to widzialem wczoraj...staneli w 4 na defie przykleili sie kazdy w jednej pozycji..najebali fragow...a pozniej sie chwala ze kozaki
To przeciwny team dal ciala bo jeden ladny quad i panowie rozbijaja sie jak kregle ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum