[quote="Tur!n"]Sidq napisales 88 a wiesz co to znaczy? Ósma litera alfabetu to H
i ogolnie przyjete zostalo ze 88 to znaczy HI HITLER!!! hehe moj text to takie btw. nie traktujcie go powaznie a zreszta whatever a i apropo ludziki posluchajcie sobie Konkwisty88,Honoru,White Pride World Wide to moze wreszcie co niektorzy (Wolf) przestanie mi tu nyggowac i zachowyac sie jak bialy czarnuch.[/quote]
Hi Hitler ? moze od razu Hello Hitler albo Howdy Hitler ? ;d
"Heil Hitler" jesli chodzi o scislosc Turinie :>
Wysłany: Pią Sty 21, 2005 5:22 pm
..a Sram na Skinow kurwa mac jebanych nazistow..co z tego macie...nacjonalisci rozumiem...ale nazistow DO GAZU!!!!
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
ja ostatnio Harrego Pottera oglądałem jak go ścigał więzień Azkabaanu czy jak to się tam pisze, fajne story a sam Harry mówił, że trochę podkurwiony był w tym filmie bo zamiast coli to jakaś syfna pepsi była na planie i jeden wielki przypał z tego wyszedł.. ale spoko, damy rade
hm to moze ja cos wyjasnie, ja nie jestem NAZISTA, jestem narodowym-socjalista, co jakby nie patrzec jest naprawde duza roznica. Nie stawiam na piedestale Hitlera Goeringa Himmlera,wiem jakie oni mieli plany wobec Polski, mielismy byc darmowa SILA ROBOCZA, to wszystko wiem. Ale narodowy socjalizm nie jest pro-Niemiecki, jest przedewszystkim pro-Polski i pro-Europejski.Wzoruje sie on na Niemieckich (z okresu 3 Rrzeszy) haslach z kilku wzgledow,staly sie one uniwersalne dla celgo ruchu NS na swiecie, co konsoliduje ten ruch.To ze po krotce "nie przepadam" za cyganami .itp wynika z mojej ksenofobii i obawy o dalsza przyszlosc Europy.To co sie dzieje w Francji,kilka milionow, murzynow, czy tez w Austrii a dokladnie w Wiedniu gdzie 35% mieszkancow to turcy, czy tez (inny kontynent) w Ameryce, do czarnej dzielncy gdy wejdzie bialy to raczej z niej nie wyjdzie. Boje sie o to ze w nidelugim czasie Europa zostanie calkowicie zalana imigrantami z Turcji z Algierii...ze biali beda niedlugo malym procentem wszystkich mieszkancow Europy. Stopien prokreacji u Bialych (gdzie jest w wiekszosci planowa rodzina i dba sie o porzadny byt dla niej to 2 dzieci) a murzyni srednio 5-8.Boje sie o to ze Europa przestanie byc Europa a jakims AfrykoAzjatycko zlepkiem gowna.
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
To zamiast walczyć z emigracją, postaraj się zrobić coś, by oni nie musieli emigrować Po co walczyć ze skutkiem, skoro można walczyć z przyczyną? Think about it...
Wysłany: Sob Sty 22, 2005 4:05 pm
...tez sie z tym zgadzam..bo nie ukrywajac jestem nacjonalista w pewnym sensie:)))..ale mi chodzi o nazistow..jest kilku w moim miescie:D..ale niewazne.....jestem tolerancyjny..hehe ale rumunów (cyganow)...i paru innych nie zniese:) ale nazistow i niemcow pidole! oo tak o
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum