zmienilem troche coockie i moze stad ten problem (dotyczylo to forum uruchomionego 1 dnia - tylko)
proshe usunac stare ciasteczka z forum i problem bedzie rozwiazany (o ile ktos tego nie zrobil jeshcze.. co pokazuje tylko jak ktos dba o swoj puterek), nowe na 100% dzialaja od kilku dni - zapamietanie logowanie jest wlaczone od samego poczatku
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 16, 2002 3:38 pm
nom bo jak nie wywalicie starych ciasteczek to moze to spowodwac zatrucie fiec ufashajcie.....
a nofe ciasteczka firmy [nie moghe podac] som ok i na dlugo dzialaja dlatego nie 3ba jeszcze raz odfiedzac sklepu [logowania]
tom tyle ja poszedlem jush ku;ic te nofe ciasteczka papa
Kaszub moje ciasteczka sa automatycznie upgrejdowane
przytocze jeszcze raz cala sytuacje:
"zapamietuje logowanie"
dwa dni puzniej musze sie logowac co wyjscie ze strony
po napisaniu o tym [po kilkunastu godzinach] juz dziala "zapamietywanie"
Kaszub moje ciasteczka :-) sa automatycznie upgrejdowane :P
po napisaniu o tym [po kilkunastu godzinach] juz dziala "zapamietywanie"
Widac dopiero po napisaniu ci sie "automatycznie" "upgrejdnelo" (specjalnie oddzielnie w cudzyslowach dla lepszej emfazy :P ) jakies cookie :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
OFFTOPIC probowalem sie powstrzymac od komentowania wypowiedzi Vitez'ia, ale po tym poscie nie moglem ...
"[...] uwierz, dla twojego i innych dobra, byscie nauczyli sie ostrozniej wypowiadac i dobrze wazyc slowa "najlepszy, najgorszy, zawsze, nigdy, wszedzie, nigdzie" czyli : przemyslcie kilka razy zanim napiszecie jakas skrajna wypowiedz.. [...]"
QWA i kto to mowi ... ta sama osoba, ktora do swojej wypowiedzi "pseudo dobrzy gracze" dorobila prawie nowa definicje w slowniku jezyka polskiego.
ONTOPIC
Vitez nie masz racji GG jest najpopularniejszym komunikatorem w Polsce i tego niczym nie podwarzysz .... A twoje liczby nic nie znacza, bo tak samo moza porowynywac Forda Mondeo i Daewoo Lanosa. Jak wiadomo tych pierwszych jest wiecej na swiecie, a tych drugich wiecej w Polsce.
shczerze dla mnie gg suX za czesto nie dziala a jak jush dziala to potrafi upierdliwie kilka razy przysylac te same messgi wrr ale uzywam dlatego, ze duzo ludzi to ma..nie znajac icq a shkoda bo komunikator to pshedni (co za slowo :D:D)
jezeli bedzie duze zainteresowanie gg to moze zaladujemy tego pacza do naszego forum
Dlamnie GG jest dobre nie mam z nim problem jak narazie a ICQ nie lubie miec 2 prog takich wystarczy mi 1 jezeli ktos ma ICQ a nie ma GG zawsze ma miila i tyle nie i znowu sie zaczyna VItez to i VItez tamto ale pewnie ja tez sie czyms zirytuje i bede cos pitolic mogł by duzo mowuic bo ostatnio mnie wkuzy no ale ida swieta
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
Rojter: a przeczytales dokladniej moja wypowiedz? Ze nie mam nic PRZECIW gg ale tez nie jestem ZA... tak ciezko to zrozumiec ze musisz probowac nowa dyskusje rozpetywac. Olewam gg i tyle, choc mam i raz na tydzien se wlacze przejrzec czy ktos czegos nie wyslal. Raz na tydzien czyli zbyt rzadko by mnie o cos konkretnego prosic na gg :) najszybciej mailem - powiadamianie smsowe rulez :)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum